Hirdetés ▼

Ez a hét megint durván meleg lesz – 3 hűsítő vitaminbombát ajánlunk

Rohadt meleg van, sok folyadékot kell fogyasztani stb… Tudjátok, itt a helye a sablonos szövegnek, hogy ne száradj ki nap végére mint a Szahara. Na, de ki a fene akar egész nap ásványvizet inni, se íze, se bűze, és még csak vitaminokat sem tartalmaz (még ha rá is írnak a palackra mindent, akkor sem). 

Ezért itt most 3 király gyümölcsös-turmixos-koktélos mutatványt mutatunk, hogy meglegyen minden egyben. Egészségedre!

1.) Smoothie

Egy pohár, néhány friss gyümölcs, víz/jég, és ha nem vagy a cukorfogyasztás híve akkor édesítő. Ahogy akarod. Tehetsz bele menta-vagy citromfű levelet, lime-ot, ha kicsit extrémebbre vennéd akkor paradicsomos-bazsalikomos kombinációt, az uborkát vagy a préselt répalevet. Ezután nyilván csak turmixolnod kell.

2.) Homemade Ice Tea

Készítsd el bármilyen teából, hűtsd le amennyire tudod, majd ízesítsd különböző egyéb szeletelt gyümölcsökkel. Ízes, hűvös, tökre felfrissít. Ennél jobb nem is kell!

3.) Ízesített gyümölcsös víz

Ha nem bonyolítanád túl és nem igazán mondanál le a vízről, de közben lágyabb ízekre is szükséged volna, akkor csak annyi a dolgod, hogy a jéghidegre hűtött vízbe gyümölcskarikákat dobálsz. Opcionálisan választható, amelyiket a legjobban szereted.

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼