Hirdetés ▼

Megtaláltuk a legjobb helyet a forraltborozásra – Adventi ünnep a Bazilikánál

Idén immár 7. alkalommal nyitotta meg kapuit az Adventi Ünnep a Bazilikánál. Az Európa 9. legjobb karácsonyi vására idén is csodás díszben, fényfestéssel, igazi karácsonyi hangulattal várja az ide látogatókat, sőt, olyat csinált az egyik legnépszerűbb szabadtéri gasztronómiai vendéglátó, a Gastro Hungarorum Kft. amit még soha senki:

alkoholmentes forraltbort

Az alkoholmentes bor kiváló minőségű (a Castamonia Kft. boraiból) amelyből az alkoholt ún. nem-agresszív technológiákkal távolítják el. A részletekről a standnál egyébként szívesen tájékoztatnak mindenkit.

Ahogy évek óta, most sem hiányozhat a kiállítók közül a Gastro Hungarorum Kft., akik az egyik legkomplexebb hazai szabadtéri gasztronómiai vendéglátóként különleges ajánlatokkal várják a karácsony és a finom ízek szerelmeseit. Megújult, az európai karácsonyi vásárok színvonalához igazodó, különleges vizuális élményt nyújtó Winter Wonder Kitchen standjuk egyedi és hangsúlyos világításával és látványelemeivel európai szellemiségű vásári megjelenést teremtenek, ahol a hazai vendégek megtalálják a modern melegkonyha kínálatát, a külföldi vendégek pedig a magyar karácsonyi konyha ételeit.

Konyhájukban – ahol nemcsak az ételek kifogástalan minősége, hanem mindezek látványos és étvágygerjesztő tálalása is megragadja az arra járokat – idén a tradícionális hazai karácsonyi ételek mellett megjelenik a bajor csülök, a hun dog és az évek óta elmaradhatatlan krampampuli is, de különleges ízélményt nyújtanak majd a standnál felállított kemencében sütött ínycsiklandó fogások is.

(Fotók: Gastro Hungarorum Kft.)

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼