Hirdetés ▼

Az amcsik odavannak a “milliomosok baconjétől”, pedig ezt a nagyszüleid is ismerik

Az egész úgy kezdődött, hogy a Sweet Maple nevű étterem egyik társtulajdonosa, Steven Hoyul Choi  sajtónak azt mondta, az étterem egyik legkedveltebb specialitása a milliomosok baconje. 

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy az egész kontinenst meghódítsa ez az egyébként nagyon egyszerű “gasztroszenzáció”, amit a nagyszüleid is ismernek, csak náluk nem számított ekkora dolognak. Először is hatszor vastagabbra szelik a bacont, megszórják Cayenne-borssal és két óra alatt(!) megsütik, de nem serpenyőben, hanem sütőben, kis hőfokon.

Bay Area Food (@bayareafoodz) által megosztott bejegyzés,

Ja, ne felejtsük el a cukrot, mert a milliomosok baconjén az is van. Nem is olyan nagy dolog, ugye?

 

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼