Hirdetés ▼

Már több F1 -es csapat is bemutatta az új autókat, itt a teljes lista!

A Haas volt a legelső, aztán a Williams az előzőhöz merőben hasonló, ámde új aerodinamikai megoldással, a legnagyobb meglepetést váratlan dizájnjával viszont a Red Bull okozta nekünk. A Ferrari-motoros Alfa Romeo Sauber hű a névadójához, most meg a Renault, egy nagyon fekete arculattal. 

A Haas még február 14. -én mutatta be VF-18-ra keresztelt versenygépét, amin már a halo keret is rajt van. Ekkor tudatosult mindenkiben, hogy ez nem csak egy eszement ötlet, hanem tényleg meg kellett csinálniuk.

 

Aztán a Williams is megmutatta legújabb autóját pár nappal később, ami a FW41nevet viseli büszkén. Az autó festése a megszokott, de az aerodinamikai változtatások szembetűnőek.

 

A Red Bull kiverte a biztosítékot, mert először mindenki azt hitte a képeken látható színben pompázik majd, ami nem egészen összeegyeztethető a Red Bull arculatával. Aztán jött a csavar, már ők is álcafestéssel operálnak, akár az új luxusautókkal az utcán. A jövő héten mutatják majd be a valódi csodát a barcelonai teszteken.

 

Komoly újításon esett át a Sauber, ami az Alfa Romeo Sauber néven fogja elkezdeni a ’18 -as bajnokságot. A névadója előtti tiszteletét főleg a kinézetében láthatjuk. Marcus Ericsson és az újonc Charles Leclerc még ha nem is a legjobb versenyzők, legalább szép autóban ülnek majd. Külön érdekesség, hogy a halo -t milyen szépen összehangolták a dizájnnal, így azért elviselhetőbb egy ilyen eszköz.

 

A Renault nem eltitkolt célja további 2 éven belül az élre jutás, a dizájnerek vállát pedig nyugodtan meg lehet veregetni, mert szerintünk a legjobban sikerült autó lett. Ha ezen múlva a világbajnokság, tutira megnyernék. Sokkal feketébb és sokkal sárgább mint eddig bármikor. Szép!

 

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼