Hirdetés ▼

Elég sokat számít a konyhai tehetséged… hát más dolgok mellett is

Kisugárzás, magabiztosság, humorérzék, stílus. Mind számít, de van valami plusz, ami mindent visz.

A kaja. A Zoosk randioldal készített is egy 7000 fős felmérést, amiben 4 millió profilt is átvizsgáltak, és arra a következtetésre jutottak, hogy ha ételeket emlegetsz a bemutatkozásban, már félig nyert ügyed van. Ezután természetesen már csak azt kell bebizonyítanod később, hogy ezeket te el is tudod készíteni, nem csak a szád jár.

Az étkezési szokások sok mindent elárulnak egy emberről, például az életmódjáról, az egészségéről, arról hogy mennyire kalandvágyó, szórakoztató vagy éppen kifinomult

– árulta el Deanna Cobden párkapcsolati szakértő.

guacamole megemlítésének hatására 144 százalékkal több bejövő üzenetre számíthasz, de ha azt sem tudod mi a fene az a guacamole, akkor elég, ha csokoládét, salátát, szusit, vagy avokádót emlegetsz, és már kattannak is rád a nők. Mert ugye milyen egy cukipofa lehet az, aki csokis cuccokat tálal, vagy milyen egy macsó, aki salátát eszik szusival, reggelente pedig némi avokádóval kényezteti a nőjét.

A jó hír vegáknak, hogy bár 2 évvel ezelőtt egy hasonló felmérésben csúnyán elbuktak, manapság egyre vonzóbbak a húsmentes étkezésükkel, ez valószínűleg egy teljesen új irányba fogja elvinni a társadalmunkat.

De térjünk a lényegre…

Az első randin a gyorsétterem teljesen kizárt. Mert milyen gáz már. Bármennyire is igényes, egy meki, vagy egy teljesen más típusú gyorskajálda semmit nem ad. Helyette mondjuk egy kávézó, és ha tényleg oda akarod magad tenni, akkor barátom forgasd ki a zsebeidet, mert a méregdrága (de minőségi!) Starbucks a legfaszább ahová viheted a csajt. De egyébként egy szusi-randi is remek kaland lehet.

A sikerrecept nem ennyiből áll, mert az eper+csoki kombó, a sajt és bor, vagy egy nagyon igényesen összeállított, ízléses fondue is nagyon okos választás.

(Forrás: Player)

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼