Hirdetés ▼

Ezt a 3 Airbnb-lakást ajánlanánk neked, ha esetleg minket kérdeznél

Egyre kelendőbbek az Airbnb-lakások már hazai viszonylatban is, azonban a mérsékelt éghajlati övön élőknek nem túl vonzó hely kishazánk. Mi is inkább délebbre menekülnénk mikor beüt az ősz és a tél. Az a jó, hogy bár lassan kilábalunk belőle, mivel egy Airbnb nem olcsó kiruccanás, jobb, ha már idén megtervezed hova menj. Mi ezeket ajánlanánk:

Bali

Musa Lembongan egy kis sziget a dél-keleti parton. A szikrázó napsütés és a kék ég nagyon vonzó cél lehet, a sziget szívében meghúzódó tengerparti ház pedig egyszerűen fenséges élményt nyújt. a lakosztályokhoz hatalmas medence, trópusi kertes fürdőszoba és privát móló is tartozik.

 

Sydney

Darlinghurst városrész az a hely, ahol életünk végéig éldegélnénk legszívesebben. A legjobb helyi fine dining éttermek, és az éjszakai élet magja található itt. Az öböl pörgős élete is közel fekszik, így a kényelmes méretben terpeszkedő teraszról lenézve teljesen feltöltődsz. Két fényűző lakosztályt és leírhatatlan hálószobai éjszakai panorámát kínál ez a belvárosi luxuslak, a belső térből pedig a Carrera márvány sem maradhatott ki a pompásan megmunkált fafelületek mellé.

Malé

A Maldív-szigeteken is vannak még olyan helyek, ahol nem kell minden négyzetméteren kerülgetni valakit. Bár az óceán közel, a lakás rendelkezik saját medencével. A vendégek kiváltsága a szépségszalon, az óceánra néző edzőterem, a saját stúdió, vagy egy igazi legenda, az amerikai Jim Courier teniszórái.

 

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼