Hirdetés ▼

Nem kéne fals ideálokat követned a megfelelő edzés érdekében!

A testépítés napjainkban dübörög, és a legjobb benne, hogy az ember saját maga szabja meg mikor, mennyit, hogyan…

Ne feledjük, hogy nagyban befolyásolja az erőnlét, a genetika, az anyagcsere és a táplálkozás, illetve életvitelünk az eredményeket. Éppen ezért sokan nem is elégedettek, és rendes útmutatás nélkül elkezdenek olyan ideálokat követni, akiknek a testfelépítése és genetikája teljesen más. De ez nem érdekli azokat akik ezeket szeretnék vakon követni, és egészségüket kockára téve, komoly veszélyekkel szembenézve kezdik el ugyanolyanná formálni magukat.

A túlzásba vitt edzések, a túlerőltetett izomzat, a regeneráló pihenés elhagyása, a sport végleges befejezését, esetleg maradandó, örök életre szóló komoly problémákat is okozhat. Legalább annyira káros a túlzott diéta, ugyanis a szervezetedben hiányállapotok léphetnek fel. Az “este 6 után nem eszem” egy téveszme, mert amikor megvonod a testedtől a tápanyagokat 12-14 órára, akkor se ne fogysz, se nem alakulsz, csak rakódik a zsír valahová, ahova nem kéne.

A szereket kerüld el! Lehet, hogy nősz tőle mint egy állat, de a hormonháztartással szórakozni nagyon komoly egészségkárosító hatással is járhat. Különben sincs értelme pumpálnod magad, mert egy bögre kakaót nem fogsz elbírni, csak megmozdulni nem fogsz majd a kurvanagy bicepszektől. Végezetül a net és a média is fals ideálokat raknak az arcunk elé, akik, mint fentebb írtuk, teljesen mások mint te. Ráadásul a mai technológiával egy plakátot/képet nagyszerűen lehet manipulálni, esetleg úgy játszani a fényekkel, hogy az nagyobbnak és szebbnek tűnjön.

Életmódváltás 5 lépésben – így csináld! ” SzevaszFaszi.hu

Ideje elkezdened dolgozni a beachbody -n, amivel majd nem szégyellsz a Balaton parton végigvonulni a nyálcsorgató, kiéhezett, napozgató hölgyek között. Ezen felül egy új embert köszönthetsz a személyedben, aki az egészséges életmódjának köszönhetően 180 fokos fordulattal veszi be a világot. Róma sem egy nap alatt épült! ..

“a genetikai adottságaink függvényében, az ésszerűség határain belül, egészséges körülmények között hozzuk ki magunkból a lehető legtöbbet!”

– nyilatkozta az Igényesférfinek Czanik Krisztián személyi edző.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼