Hirdetés ▼

Dögnagy elegancia lesz a Lexus legújabb crossovere, mert abból sosem elég

Az NX és RX mellé egy kisebb, de még így is meglehetősen nagy LF-1 Limitless kerül az autókereskedésekbe hamarosan. 5,01 méter hosszú, 1,99 méter széles és 1,6 méter magas, a kerekei 22 colosak, és a tengelytávja is csaknem eléri a három métert.

Olyan, mintha a tervezésnél a “nincs határ” elv érvényesült volna. A formája sem a szabályos szabadidő-terepjáró, hanem egészen különleges, új formák kaptak helyet ezen a méretes autón. A LED -es fényszóró és a megszokott óriási hűtőmaszk természetesen maradt a régi.

Abból is kiderül, hogy a jövő már nem a vezetésről, hanem az utazásról szól, mert tisztán elektromos vagy hibrid, akkumulátoros vagy üzemanyagcellás hajtással is a nappali méretű belsőteret kapjuk meg, négy elkülönülő (igen, a hátsó ülések is!) egyforma üléssel.

Tényleg ez volna a jövő? Akkor jöhet!

Az új Lexus láttán kiábrándultunk minden más létező márkából ” SzevaszFaszi.hu

A kettős turbótöltésű V6-os benzinmotorral hajtott, Lexus luxuslimuzin megtestesítő, formájával teljesen átalakította azt az elképzelésünket, hol kezdődik az autó fogalma. Hát itt. Durva! … és a fenti “felsorolás” még semmi, mert meg sem említettük, hogy a hajtáslánc egy 3,5 literes Dual VVT-i V6 benzinmotorból és két villanymotorból áll.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼