Hirdetés ▼

Ez a 6 legnyomósabb érv amellett, hogy inkább nappal kéne buliznunk

Miért alakult ki az éjszakai bulizás úgy alapvetően? Valószínűleg ezt senki sem tudja, és nem nagyon tudunk érveket felsorakoztatni mellette, ellenben a napközbeni bulit (bár szokatlanul hangzik) támogatjuk! 

A biológiai órád…

Ezt nem is kell olyan sokat taglalni. A hétköznapok beállított rendje a hétvége során felborul, és a péntek-szombat éjszakai veszett buli után egész vasárnap a kanapén szenvedhetsz, pedig a hét legutolsó napja ennél sokkal többre hivatott. Egyszerűen nem éri meg és kész!

Ami este még elég meleg volt, hajnalra már…

Ismerős a szitu, hogy a nyári esték kivételével mennyire szarráfagysz a hideg hajnalokon, fáradtan, kialvatlanul? Nem kellemes, úgyhogy +1 pont a nappali bulizás mellett. Ez az esti-nappali hőmérsékletkülönbség leginkább ősztől-tavaszig jelentős nagyságrendű.

Az éjszakai tömegközelekedés nem csak rémes, hanem éppenhogy létezik…

Sokkal könnyebben hazajutsz, ha nem éjszaka kell a bulinegyedből átbotorkálnod Pest másik felébe, mert nincs egy nyamvadt buszod sem.

Világosban világos van….

Nem tudjuk, hogy lehetne egyértelműbb ez az érvünk. A klubokban élvezheted a sötétet nappal is, de két sör a szabadban és oldottabb vagy, mikor a nyár napsugarai veled veretik a partyt. Virágillat, friss levegő, és betépni ott is lehet.

Nincsenek kétes alakok.

Mert az éjszakai élet velejárója, hogy előjönnek rejtekükből a rossz arcok. Hát kerüld el őket egy nappalbulizó csellel, és hagyd meg nekik az éjszakai órákat, amikor te már alszol.

A hajnal is buli!

A hajnal nagyon szép, félkóma részegen, “- Jön föl a nap! – Miért, azt is ittunk?” poénok közepette, de mi volna, ha az nem a buli éjszakád egybeolvadása lenne a másnaposan fetrengő vasárnappal, hanem már a következő napod? Na ugye, milyen jól hangzik!

(Forrás: UrbanPlayer)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼