Hirdetés ▼

Ha elvonulnál a világ elől, mutatunk néhány fasza butikhotelt, de előre szólunk, zsebbe kell nyúlnod érte!

Ha már úgy is veszettül ideért a tél, mi volna, ha repülnénk egyet így virtuálisan, aztán reméljük te a való életben is a következő 3 butikhotelbe? Egy ilyen utazásba simán benne lennénk mi is, úgyhogy ha vinnél minket, lécci, dobj már egy mailt. Köszi!

Amilla Fushi, Maldív-szigetek

A legdurvább az, hogy a megközelítés is olyan extrém és lenyűgöző, mint maga a hely. A Malé repülőtérről egy hidroplánnal a sziget közelébe, onnan pedig egy speedboat juttat el a recepcióig. Az 1.8 km hosszú szigetet biciklivel ajánlott körbetekerni, amit természetesen szolgáltatnak is. Itt-ott függőágyak gondoskodnak arról, hogy ha megállsz, akkor lazíts kicsit. Ilyen látvány mellett nem is lehet csak úgy eltekerni.

A lakosztályokat fullextrás pihenésre alakították ki, óceánra néző panorámával, baromi nagy hálóval és nappalival, kétszemélyes fürdővel, na meg hogy ne legyen olyan lapos (nem értjük, ez önmagában is hogy lehetne az) egy Bose-rendszer gondoskodik a zenéről. Akinek pedig nem volna elég tágas az óceán, feszített víztükrű medencékben lubickolhat, amíg kedve tartja.

Az itt található étterem kimaxolja a kultúrát, a Feeling Koi latin-amerikai–japán fúziós kajákat készít, ami egészen érdekesen hangzik. A hozzá kapcsolódó 1 OAK Lounge-ban pedig nagyon komoly japán whiskygyűjteményre lelhet a kedves vendég.

Casa Angelina, Amalfi

Ez a tipikusan olasz táj, gyönyörű természet formálta hegyoldallal, és mesterségesen felhúzott modern építményekkel káprázatos élményt ad. A Praiano-szikla csúcsán pedig egy hotelt is felépítettek, ami a látvány mellett természetesen fullextrás, VIP személyeknek járó ellátással kényezteti a tehetős vendégeket. Nem messze ettől az olasz kincsesládától van egy nyugodt kis falu, 10 perc sétányira Praianó, a halászfalu.

A Casa Angelina napjaink tipikusan modern és letisztult formáit hozza, saját étteremmel, az Un Pieno nel Cielo -val. Közvetlen a hotel alatti sziklafal tövében egy óriási strand, ahol annyi D-vitamint szívhatsz magadba, hogy akár ropogósra is sülhetsz ha nem vigyázol, mert napfényben nincs hiány.

Perivolas, Szantorini

A híres Szantorini is sok meglepetést tartogat. A szigeten található Oia a legexkluzívabb szállásokat kínálja, és olyan eszméletlen kilátással bűvöli el az ide látogatókat, amiről még álmodni sem mer senki. A Perivolas ezek közül a legmenőbb, ami alig 300 éve még csak egy egyszerű halász barlanglakása volt. Mára a Oia legékesebb butikhoteljévé vált. Egy igazi menedékhely, nem túl messze a központtól.

A tipikusan görög, hófehér hotel ablakai többek közt a Therasia szigetre, a vulkánra és a kalderára néz. A hatalmas medencéken nem muszáj osztoznod a többi szállóvendéggel, mert hátha túl gazdagok és sznobok, ezért ha kedved szottyan, a saját lakosztályodhoz tartozó kisebb medencével is megpróbálkozhatsz.

Na, ki töri össze először a malacperselyt egy ilyen utazáshoz?

(Forrás: Roadster)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼