Hirdetés ▼

Így év végéhez közeledve a legnehezebb produktívnak maradni

Ez egy SzevaszFaszi szerkesztő is nagyon érzi. De ezek segítettek:

Többnyire a probléma az év végén az ünnepekre való felkészülés. Eltereli az ember gondolatait, nehéz fókuszban maradni. Az amerikai Forbes jóvoltából hoztunk néhány kiváló tippet ahhoz, hogy összeszedd magad a 2018 -as finisben.

Minicélok

A minicélok az elindulásban segítenek a végcélod felé. Ez azért jó, mert kisebb etapokra osztod fel am feladataidat, amik ahhoz kellenek, hogy egy kitűzött napi vagy heti célt elérj. Így nem érzed majd teljesíthetetlennek. A folyamatos sikerélmény ráadásul motivációval tölt fel, mert a minicélok lépcsőfokainak kihúzása örömteli esemény. Minden lépés egy adaggal abból, mint mikor mi sikeresen megírunk egy fasza cikket. Egy kis kakaó a holnaphoz. Azon felül pedig az űt végén ugye ott a végcél.

Ez mindennap használható:

Ez a 7 motiváló idézet majd elindítja a hétfőt, csak figyelj! ” SzevaszFaszi.hu

Vannak az örök károgók, akik szerint a motivációs könyvek, inspiratív idézetek, rövid, elgondolkodtató egysorosak mint marhaság. Persze, nem muszáj hinni benne, de azok, akiket ez el tud indítani, sokat fog segíteni ez a 7 motiváló idézet. Aki ennél többre vágyik, annak ajánljuk a Motibooks választékát.

Zavar a háttérzaj? Szerezz egy fülhallgatót!

Van, hogy az ember akkor is dolgozni szeretne ha otthon van a család, vagy egy olyan irodában kellene életre kelteni a nagy terveket ahol a munkatársak állandóan zörögnek. Nagyon jó megoldás erre a fülhallgató használata, és javasolt olyan zenét hallgatni, amiben minimális a szöveg, hogy ne arra figyelj. A klasszikusok nyilván a legjobbak, de minden kategóriában találsz csak alapokat, akár a YouTube -on is. Plusz az, hogy látják az emberek a fejeden, azt az üzenetet hordozza, hogy “ne zavarj!”

Az újévi fogadalmaidnak nem muszáj januárral kezdődnie!

Ha már most azon vagy, hogy egy jövő évi nagy tervedet saját magad érdekében megtegyél, akkor nincs vesztenivalód. Ilyenkor nehezebb az embernek korlátok közé helyeznie magát, valóban, de egy kis elszántsággal sikerülni fog. Legrosszabb esetben majd januárban…

A rendszerben rejlik az erő!

A siker titka a rendszeresség. Minden lépést a célod felé rendszeresíts, és meghozza az eredményt. Egy idő elteltével szokássá válik majd, és a mindennapok rutinjához tartozik majd.

Ők is szokássá tettek néhány dolgot:

Ezt a 10 szokást beiktatták az életükbe a sikeres emberek. Te hol tartasz? ” SzevaszFaszi.hu

A sikeres emberek szokásai mások, többek az átlagnál, többet akarnak tudni, tenni, és nem véletlenül jutottak oda, ahol most vannak. A Facebook pörgetése helyett tartalmas könyveket olvasnak. Bill Gates a Microsoft alapítója például egy órán át olvas lefekvés előtt, ami javítja az agyműködést, memóriát, és nem utolsó sorban a tudást olyan szintre emeli, ami már egy lépcsőfok a sikeres élet felé.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼