Hirdetés ▼

Sosem fogsz ilyennel repülni, de csak azért, mert temérdek sok lóvé kéne hozzá

Persze Dubaj hivatalos légitársaságától, az Emirates légitársaság nem is várhatunk mást, csak mérhetetlen rongyrázást. 

Közel négy évet ölt bele a társaság abba, hogy olyan luxuskabinokat fejlesszen ki a széles törzsű  Boeing 777-300ER és 777X repülőgépein, hogy ne csak a közönséges utasoktól, de a business classokon utazó proliktól is elszigetelhessék magukat a legtehetősebbek. Nem kis pénzért.

Ezekből az apartmanszintű kabinokból hatot alakítottak ki minden fentebb említett gépükben, de olyan borsos áron, ami gyakorlatilag egymagában fenntartaná a társaságot. A Mercedes-Benz volt a megfelelő partner az enteriőrök kialakításában, őszintén szólva nagyon meglátszik ez a magasélet szintű kivitelezés.

A gép szélében kiépített luxuskabinokból három ablakon át nézelődhetnek ki a kőgazdag VIP utasok, a középső részen pedig kivetítőkkel élőben nézhetik a gép külső részén elhelyezett kamerák képeit, hogy meglegyen az illúzió. De persze nem csak ez szolgálja az amúgy magas színvonalú élmény mellett őket, hanem a kedvük szerint állítható világítás és hőmérséklet, a kiváló multimédiás központ, illetve a zéró-gravitációs módba állítható bőrfotelek, amik az alvást olyan szintre emelik, ahogy azt illik.

A tervek szerint 2019 vége felé teljesen elkészülnek ezek a kabinok, és Brüsszel és Genf, majd Chicago, Perth és Brisbane lesznek az első úticélok, ahová az Emirates azokkal a gépekkel repíti az utasait amikben ezek a lakosztályok elérhetőek.

Azt egyenlőre nem tudni, hogy a flotta meglévő gépeibe is beépítik-e ezeket, ahogy azt sem, hogy Budapesten is járni fognak-e ezek a gépek.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼