Hirdetés ▼

Támogatás

Feltöltődés highlife módban – ezt a 3 butikhotelt ajánljuk NEKED!

Ha szeretsz nagylábon élni és megengedheted magadnak a sokszázezres/milliós hirtelen kiadást, ugyanakkor minden eddiginél pihentetőbb kikapcsolódást szeretnél, akkor jó cikket olvasol, mert van némi ötletünk erre. Irány a Maldív-szigetek vagy éppen Szantorini, nincs ebben semmi rendkívüli!

Amilla Fushi, Maldív-szigetek

Kalandos út vezet idáig. a Malé repülőtérről hidroplánnal a sziget közelébe kell jutnod, aztán egy speedboat repít a vízen egészen a recepcióig. Már út ide ugyanis nincs, és nem azért, mert csóró helyre mész, hanem mert ennyire különleges és elszigetelt mindentől, ami kicsit is megzavarhatja a jómódú vendég teljes nyugalmát.

Az alig több mint másfél kilométer hosszú szigetet bringával lehet körbejárni, mondjuk nem hosszú, de annál látványosabb. Az egész sziget csak a hotelhez tartozik, és a különböző helyszíneken függőágyakat helyeztek ki annak érdekében, hogy bárhol lepihenhess kicsit a gyönyörű, már majdnem természetfeletti környezetben.

A luxuskörülmények egyértelműen nem a kalandokról, hanem a full relaxról szólnak. A sziget éttermét nagyon ajánlják azok, akik már jártak itt, igazi gasztroélmény a latin-amerikai-japán fúziós konyha, illetve érdemes még a 1 OAK Lounge-ban asztalt foglalni, mert prémium whiskey gyűjteményről van szó. Ez már önmagában megér egy utat, nem?

Casa Angelina, Amalfi

Valóságos olasz feeling. Az Amalfi-part a világ legszebb tengerpartjai közé tartozik, erre rátesz egy lapáttal a Praiano-szikla tetejére épített Casa Angelina, amely ha nem tartalmazna semmi extrát csak a panorámát, már akkor magasélet kategória.

A csendes halászfalunak indult, mára idegenforgalmi oázis a nyugalomra vágyó turisták ellenére is csendes, maga a hotel pedig letisztult, stílusos, modern, Apple elektronikai cuccokkal felszerelkezve. A szálloda saját éttermében természetesen mindenből a legjobb jár a kedves vendégnek, akinek mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A hotel alatt elterülő hatalmas strandon a napfényből szinte besokallsz, a kék tenger és a homokos part pedig maga a kánaán. Mi úgysem sokat látunk itthon ilyesmit.

Perivolas, Szantorini

A híres Szantorini is sok meglepetést tartogat. A szigeten található Oia a legexkluzívabb szállásokat kínálja, és olyan eszméletlen kilátással bűvöli el az ide látogatókat, amiről még álmodni sem mer senki. A Perivolas ezek közül a legmenőbb, ami alig 300 éve még csak egy egyszerű halász barlanglakása volt. Mára a Oia legékesebb butikhoteljévé vált. Egy igazi menedékhely, nem túl messze a központtól.

Annak ellenére, hogy barlanglakásokból átalakított butikhotellel állunk szembe, nem hidegek a szobák, és sötét sincs, ugyanis a fehér mindenhonnan visszaveri a fényáradatot, amit kintről kapunk.

(Forrás: Roadster)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼