Támogatás

5+1 sorozat koronavírus idejére az HBO GO kínálatából

Nincs is unalmasabb a bezártságnál. Bár temérdek átfogó cikk készült azzal kapcsolatban, miként lehet átvészelni ezt az időszakot őrület nélkül, mi most konkrét sorozatokat ajánlunk. Egytől-egyik érdekes a maga nemében, bárki megtalálhatja a magának valót.

Az elitalakulat

A világ egyik legköltségesebb televíziós-produkciója. Az összesen 10 epizód 125 millió dollárt emésztett fel, persze valószínűleg jócskán megérte, bár erről pontos statisztikánk nincs. A produceri székben nem mást mint Steven Spielberg és Tom Hanks ültek, a forgatás pedig összesen 3 évig tartott, eközben minimum 500 olyan szereplője volt akinek legalább 1 mondat elhangzott a szájából és a 700 filmben látható autentikus fegyverből egy erősebb napon összesen 14.000 tár lőszert lőttek el. A Mafab.hu tetemes adatbázisa szerint a világ legjobb akció és háborús sorozatának tartják.

Zéró Zéró Zéró

Egy nagyon érdekes krimidráma, azoknak, akiket a drog körüli kérdések nem taszítanak. A sorozat a kokain útját követi nyomon Amerikából Európába. Az alkotók a hataloméhes bűnözők, a mexikói drogkartellek, a calabriai maffia és a kokainkereskedelem irányításáért küzdő korrupt üzletemberek különféle csoportjainak világába enged betekintést. Először azt gondolnád, ez egy elcsépelt dokumentumfilm, de nem. Valódi dráma, profi színészi teljesítménnyel, pörgős cselekménnyel és látványos akciójelenetekkel.

Összeesküvés Amerika ellen

Az éppen csak elrajtoló, eddig egyetlen résszel debütált sorozatot jobbkor el sem kezdhetnéd, hisz ha bejön, akkor mint azt sokszor átélhetted már te is, nincs izgalmasabb annál, mikor a következő epizódot várod. A várakozás időszaka az a feeling, amit csak egy újonnan induló sorozat adhat át. A sorozat egy alternatív amerikai történelemben játszódik. A New Jersey-i zsidó munkáscsalád nyugtalansággal figyeli, ahogy az óceánrepülő Charles Lindbergh, az idegengyűlölő, populista politikus az USA elnöke lesz. A produkció Philip Roth regénye alapján készült.

A kívülálló

Ha bírod a keményebb műfajt és Stephen King figyelemreméltó, nagyszerű és egyedülálló munkásságát, akkor ez a sorozat magával ragad majd. Erről sem nagyon késtél le, az első évadból éppen most ment le a 10. rész, ez még épp elég ahhoz, hogy egy fél napot rááldozva simán utolérd a sorozatot. A Stephen King regényéből készült sorozatban Ralp Anderson detektív a tizenegy éves Frankie Peterson meggyilkolása ügyében nyomoz. A gyanúsított a köztiszteletben álló középiskolai tanár, Terry Maitland, de Andersonnak kétségei vannak. Egy nagyon rejtélyes, szövevényes, hátborzongató krimi, amihez fogható most a palettán csak nagyon kevés van.

Devs

Ez is annyira új, hogy még csak 4 részt láthattunk belőle az HBO GO -n, de már az első rész nagyon fílinges, főleg azoknak ajánljuk akik odavannak a sci-fi és high-tech témákért. most legszívesebben leírnánk ide a kedvenc jeleneteinket de az kőkemény spoiler lenne, márpedig az bunkóság. Egy nem is olyan távoli jövőben, vagy épp az eddig még rejtve maradt jelenben játszódik a történet. A programozó Lily a Szilícium-völgyben lévő hightech cégnél dolgozik. Amikor a barátja gyilkosság áldozata lesz, azt gyanítva, hogy a halálában a munkája is szerepet játszott, nyomozni kezd a munkáltatója titkos fejlesztési részlege után. Az előzetes rejtelmes, de leginkább semmit nem mond, és PONT EZ AZ ami miatt ezt minden techbuzinak látnia kell.

és az a bizonyos +1

Naná, hogy a WestWorld 3. évadját ajánljuk. A napokban volt a premier, és a legjobbkor, hisz most nagyon sokan tartózkodnak otthon. MÉG MA pótold be az elmaradt 3. évadnyitót, mert az előrejelzések alapján minden hétfőn lehet új résszel számolni. Arról, hogy a WestWorld harmadik évadjában mi várhat ránk, mondják el inkább a TheVR -os srácok, Jani és Pisti, akik egy izgalmas Vegas -i vacsorán is résztvettek a közelmúltban, amely a sorozat körül forgott.

Ha ezek nem jönnek be, még akkor is tudunk ajánlani mást:

Ez a 3 drámai minisorozat fogja kitölteni minden hétvégéd

Azért jók ezek a minisorozatok mert hosszú és unalmas részek helyett pár nap alatt is lepörgetheted. Mi is előszeretettel nézzük ezeket, pont emiatt. 3 minisorozat, amik nagy hatással voltak ránk és biztosak vagyunk benne, hogy legalább az egyik elnyeri a tetszésed. De ha esetleg valamelyiket láttad már OSZD MEG VELÜNK KOMMENTBEN!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!