Támogatás

Szép kis autógyűjteményt vásárolt össze az afrikai diktátor fia – el is vették egy részét

Van közte Aston Martin, Bentley, Maserati, Mercedes-Maybach és Porsche is, ami szép, csak ez a nép pénzéből lett megvásárolva, és nem a népnek.

Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, Egyenlítői-Guinea elnöke már a hetvenes évek óta rettegett diktátor hírében áll, fia Mangue pedig ki is használja a lehetőségeket, és az adófizetők pénzéből sokmilliárd forintnak megfelelő gyűjteményt halmozott fel. Korábban már foglaltak le tőle nagy értékű autókat, azonban a mostani több mint 12 millió eurós sportkocsi-arzenál az eddigi legnagyobb. A neten fellelhető infók szerint korrupcióval gyanúsítják, de persze ez valószínűleg nem számít semmit.

A Lamborghini Veneno például mindössze 325 kilométert futott, így most 4,5-5 millió euró az értéke, a LaFerrari pedig ugyancsak nem futott még 1000 kilométert sem, 2,5 millió euróra becsülhető az ára.

A gyűjtemény legdrágább darabja azonban az az 1360 lóerős Koenigsegg:One, amiből csak 6 darab készült a világon, és csak 597 kilométert ment vele ez a jóember.

Ehhez már pofa kell…

Mindez nem érdekli az embereket, például ezért:

A világ kellős közepén pénisztolvajoktól rettegnek az emberek – Afrika, mi van veled? ” SzevaszFaszi.hu

Afrika a Föld egyik legcsodálatosabb kontinense. Lehetne. De sajnos olyan mélységeket súrol az általános műveltség és a társadalom, hogy a boszorkányüldözések után mostanában pénisztolvajoktól félnek az emberek. Louisa Lombard, a kaliforniai Berkeley Egyetem antropológusa a Közép-afrikai Köztársaság egyik kis falujában találkozott két férfival, akik azt állították, hogy valaki ellopta a péniszüket.

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!