Hirdetés ▼

Támogatás

A Koenigseggnél semmi sem számít, amíg a biztonság az első

Az Instagramon mutatták meg, hogy rommátörik méregdrága autójukat. Ez egy törésteszt része volt, mert a biztonság az első, minden csak ezután.

Nyilván, a milliós autókat is tesztelik, mert ugyanúgy vonatkoznak az előírások és a vásárlók bizalmát el kell nyerni, mert hiába a drága luxusverda, ha egy kisebb karambolban súlyosan megsérül vagy meghal az utas. Az nem csak egy apró hiba, hanem a márkát is a süllyesztőbe küldheti. Ezért fontos, hogy a legnagyobbak is bebizonyítsák: autóik nem csak nagyon drágák, hanem nagyon biztonságosak is. A Koenigsegg ezt véresen komolyan vette, be is mutatta egymilliós követőtáborának. Az eredmény kiváló!

THANK YOU FOR 1 MILLON FOLLOWERS! Thats SMASHING! 🔥

Koenigsegg (@koenigseggautomotive) által megosztott bejegyzés,

De ez nem azért nagy szám, mert maga a gyártó tette ezt teljesen hivatalosan közzé, ezzel ünnepelve egymillió követőjét, hanem azért, mert ez egy 2 millió koronás, azaz 520 millió forintos, erősen limitáltszériás autó… volt… mert szétzúzták, de nagyon keményen. Konkrétan ebből mindössze 80 példányt csináltak. Ebből 1 megsemmisült. Na, ilyen a hiteles autógyártó.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼