Hirdetés ▼

Támogatás

A pesti deszkások előbb kerítést bontanak, aztán megint a zsarukkal akadnak össze

Ismerjük már őket, egy rakat Rios videót pakoltunk már fel ide nektek. Ezúttal sem fogták vissza magukat, viszont most az átlagnál több sérülést összeszedtek a srácok. A videó két éves, azóta már mindenki felépül 🙂

A saját készítésű, sajátos stílusú videóikban a legzsiványabb trükköket mutatják be. Nagyjából harmincan vannak, és egytől-egyig nagyon profik. Az utcai deszkázásnak viszont megvannak a hátrányai, és gyakran összetűzésbe keverednek a dühös pesti lakosokkal, vagy épp a rendőrök zaklatják a nem túl úriemberes társaságot. A Rios Crew eddig sem finomkodott, és mindent megtesznek, hogy a maximumot hozzák ki a produkciókból. De nem hibáztatjuk a srácokat, mi inkább csak élvezzük a show -t. Egy korábbi interjúban a Crew egyik tagja azt mondta: “Magyarország a második legszarabb hely a Földön skateparkok tekintetében, az első az Északi-sark.”

A videóik stílusa viszont az, ami igazán megnyeri az erre fogékony nézőt. Az analóg technikával felvett videók nagyon old-school hatást keltenek, és pont ez az egész Rios életérzés lényege, hogy visszarepítsen minket az utcai deszkázás őskorába.

Még több Rios:

A Rios brigád nem bír magával, újra felforgatták Pestet ” SzevaszFaszi.hu

Annyira eredeti és prosztó az egész. A felvételek, a társaság, a környezet és az, hogy egy trükköt nem tökéletesítenek a végtelenségig, hanem megcsinálják egyszer, maximum mégegyszer, egyszerűen és vérprofin. Eközben olyan szocio-jeleneteket látunk, mintha a nyolcvanas években járnánk, a külterületek lepukkantsága pedig magáért beszél. Ezt a kereskedelmi csatornák takargatják.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼