Hirdetés ▼

Támogatás

A százéves Bentley dicsőséges kisfilmet kapott, nálunk megnézheted!

Az 1919 -ben alapított Bentley Motors milleniumi videójában megjelennek a luxus kategórián át a sportos járgányokon keresztül egészen a klasszikus darabokig minden, ami a márkához hű.

A 100 éve alapított angol autógyár, elsősorban luxusautók gyártásával foglalkozott, de sok mindent láttunk már tőlük, és a legkülönlegesebb és legújabb darabokat már mi is bemutattuk oldalunkon. Már az 1920 -as években felkeltette a gazdag férfiak érdeklődését, pedig ekkor még gyerekcipőbe járt az effajta autógyártás. Amikor 1930 -ban felvásárolta a Rolls-Royce, akkor kezdett el beépülni az autók dizájnjába a luxus mellett a sportos stílus is.

A Le Mans-i versenyt hatszor nyerte Bentley-modell, legutóbb 2003 -ban, és napjainkban is az egyik legerősebb autóknak számítanak. A Bentley másik büszkesége a nívó mellett amit felállított, a V8 -as motor, ami nem rég ünnepelte bevezetésének 50. évfordulóját. Természetesen ez is a gyártó innovációja volt.

A fenti videót az a The Mill vizuális effektekkel foglalkozó csapat rakta össze, akik a Gladiátor című film effektezéséért Oscar-díjat nyertek, úgyhogy ahogy az a Bentleyhez illik, itt is totál magasra rakta a lécet. A filmre vett színészeket 3D -s megoldással alakították át fémszobrokká.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼