Hirdetés ▼

Támogatás

Ezt az eleganciát felülmúlni roppant nehéz lesz!

A luxuslakások között ritkán láthatunk igazán új megoldásokat, de ez az afrikai luxusvilla olyan szintre vitte a highlife kategóriát, amit nagyon nehéz nem észrevenni.

A ház minden eleme elegáns, az enteriőrök elrendezése és bútorzata impozáns, és a színek olyan harmóniában vannak, amihez azért kell szakértelem, úgyhogy a dizájnereknek is jár a taps. Mivel az óceán sziklás partjára épült, ezért kitalálták, hogy a helyi sziklákat bent hagyják a lakásban, ahelyett hogy eltávolították volna őket.

A bútorok persze attól, mert elegánsak még kicsit sem giccsesek, inkább visszafogottak, egyszerűek. A sötét búrotelemek remekül megtörik az amúgy nagyon világos szobákat, amik nem csak az eleve világos dizájn miatt, hanem a padlótól a plafonig érő hatalmas üvegablakok miatt lett fényesebb, mint amit mi el tudnánk viselni.

A nappali kifejezetten otthonos, itt a hófehér kanapéra még színes díszpárnák is kerültek, de nem ez az igazán látványos, hanem az óceánra néző egyedülálló panoráma. De ejtsünk pár szót a hálószobáról is: egyszerűen zseniális az elrendezés, tágas, pár méterrel az ágy mellett pedig egy nagyon szép kád is található, hogy ne kelljen fürdés után még végigtrappolni az egész kecót.

(Építészek: Bomax + OKHA | Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼