Hirdetés ▼

Támogatás

Hoppá: Andrew Luck visszavonul!

A 2012-es draft 1/1-ese 171 TD-passzal, 23,671 passzolt yarddal, 4 Pro Bowl részvétellel és egy Év Visszatérője díjjal akasztja szögre a sisakját. Teszi mindezt három évvel Peyton Manning után, akinek átvette a helyét Indianapolisban. Teszi mindezt Tom Brady vagy Drew Brees előtt, vagy épp azelőtt az Adam Vinatieri előtt, akit még 7 éves korában látott az NFL Europe-ban mezőnygólt rúgni Amsterdamban.

Éjjel posztolt a Twitterre, hogy a Volts vezetőségével már közölte a hírt, hogy elhagyja az NFL -t, és ez visszafordíthatatlan, véglegesen meghozott döntés. Luck leginkább azért döntött így, mert egyszerűen képtelen kilábalni a sérülések sorozatából. Többek közt az elmúlt hat évben a hasfalával, veséjével, bordájával, vállával és bokájával is súlyos problémái adódtak, sőt, még egy komoly agyrázkódást is szenvedett.

A bevett szokás ilyenkor az, ha egy játékos a szerződése kellős közepén lép vissza, akkor fizetnie kell. Lucknak ezesetben kellett volna fizetnie egyszer 12 milliót, majd további 12 milliót a márciusban kifizetett roster bónusza miatt, azonban a Colts elállt ettől a lehetőségtől, ezzel is meghálálva azt a remek játékot, amit nyújtott az évek során. Hát, jó pihenést Luck!

(Forrás: Fűzővel kifelé!)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼