Hirdetés ▼

Támogatás

Annak ellenére, hogy kiakasztotta a rajongókat, tapsot kapott az NBA játékos

Pár nappal ezelőtt ügynökén keresztül jelentett be hivatalosan
Anthony Davis a New Orleans Pelicans sztárja, hogy lehetőség szerint a klubja mielőbb cserélje őt el egy másik játékosra, egy olyan klubba aminek van lehetősége akár bajnokságot is nyerni. Mondanunk sem kell, mennyire kiverte a biztosítékot ez a húzása a Pels rajongóknál.

Ezzel egyébként minden idők egyik legkomolyabb, 240 millió dolláros hosszabbítására mondott egyértelműen nemet. Természetesen 2020 -ig még marad, ha csak a klubja be nem váltja Anthony kívánságát és nem cseréli el, ugyanis addig szól a szerződése, és csak 1 év múlva dönthet a saját sorsáról.

Ennek ellenére Anthony -t rendesen megtapsolta a közönség a Timberwolves elleni mérkőzésen dobott pontjaiért, amivel egyébként győzelemre vitte a csapatot:

David természetesen nyílt volt a csapatával, és jóelőre közölte velük, hogy ne rá építsék a jövőt, mert nem szeretne tovább a klub tagja lenni. A találgatások rögtön megindultak, többek közt a Boston Celtics is lehetőséget kapott a nem olcsó játékos megszerzésére, nekik viszont egész biztos, hogy komoly mozgatható forrásaik vannak egy ilyen komoly játékosvételre. Szóba jött az is, hogy esetleg a Los Angeles Lakersben, LeBron mellett is játszhatna, ezzel pedig egy a mostaninál is veszélyesebb, nagyon erős csapatot kapnának a fanok.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼