Hirdetés ▼

Támogatás

Ezt az 5 filmet várjuk áprilisban!

A Marvel egy 10 éves sztori végére tesz pontot, majd a Hellboy korhatáros rebootja, aztán a Shazam! képregény adaptáció lesz terítéken a hónapban. A Kedvencek temetője remaket várjuk legjobban, szerencsére áprilisban erre is sor kerül, aztán még egy nagyon izgalmas horror várható a Démonok között 3 rendezőjétől. Lesz itt minden, biztosan mindenki megtalálja majd a magának valót.

A gyászoló asszony átka

A film vegyes kritikai fogadtatásban részesült a hivatalos bemutató előtt. A gyászoló asszony átka jelenleg 50 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, ami nem a legjobb, de úgyis a nagyközönség dönt majd, ahhoz pedig meg kell várjuk az április 18. -i. Bár a marketing kampány idején egész végig úgy harangozták be a filmet, mint egy önálló horrort, James Wan csak néhány héttel a premier előtt hozta nyilvánosságra, hogy A gyászoló asszony átka valójában a Démonok között franchise spin-offja.

Sztori: A Gyászoló Asszony, vagy ahogy a helyiek nevezik, “La Llorona” annak a rémísztő lénynek a neve, aki a pokol és a menny között ragadt. Azt mondják az asszony saját maga okozta végzetes sorsát, amikor dühében a vízbe folytotta gyermekeit, mikor pedig rádöbbent szörnyű tettére, ő maga is követte őket. Sötétedés után jobb, ha nem jár az ember odakint, mert ha meghallja a sötétben bujkáló lény hangját, az végzetére talál. Az asszony főként gyermekekre vadászik, hogy örök kárhozatában így próbálja veszteségét pótolni. Linda számára ez a történet akkor válik valóságossá, amikor két gyermekével Los Angelesbe érkezik a városba, amelyet ez a legenda övez.

Kedvencek temetője

Az 1989 -es Kedvencek temetője reboothoz nagy reményeket fűzünk. Nagy rajongói vagyunk Stephen King minden művének, köztük a nagysikerű Kedvencek temetőjének is. Kevin Kölsch és Dennis Widmyer újonc rendezők első munkájaként érkezik. Csúnya baklövés lenne egy ilyen jelentős horrort elrontani, és ahhoz bizonyára Stephen King sem adná a nevét.

Sztori: Dr. Louis Creed vidékre költözik a családjával, hogy nyugodt és csendes környezetben nőjenek fel a gyermekei. Amikor a család kedvencét tragédia éri, Louis segítséget kér a gyanúsnak tűnő szomszédtól, és ezzel egy olyan folyamatot indít el, amire ép ésszel és logikával nem tud magyarázatot találni – és ami egy olyan gonosz és megállíthatatlan erőt szabadít fel, aminek szinte lehetetlen gátat szabni.

Shazam!

Egy szuperhős, aki nem menti meg az egész világot. Egy fontos kérdést is feszeget majd a film, például, hogy vajon létezik-e jó vagy rossz/hős vagy gonosz, vagy csak a körülmények áldozatai vagyunk mind?

Sztori: Billy Batson 14 éves. A gyerekotthonból került nevelőszüleihez, és az még csak hagyján, hogy a kamaszkor minden nyűgjével meg kell küzdenie, még az iskolában sem túl népszerű. Mégis ő lesz az, akit az ősöreg és hihetetlen képességeket birtokló Shazam, a varázsló kiválaszt.
Billy egy merőben új és elképzelhetetlen helyzetbe kerül: amint kimondja a varázsló nevét, hirtelen átalakul, és szuperképességekkel bíró hős válik belőle, annak minden fontos kellékével együtt. Ahogy csetlik-botlik új szerepében, hamar rá kell jönnie, hogy nincs szuperhős szupergonosz nélkül… és hamarosan újdonsült hősként, gyerekfejjel kell bebizonyítania, amikor veszélybe kerül a világ, hogy méltó a ruhára.

Hellboy

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett. A film eredetileg a Pokolfajzat 2 folytatásának indult, azonban Guillermo del Toro-nak annak ellenére nem ajánlották fel a rendezői széket, hogy ő írta és rendezte az első két filmet. Miután Ron Perlmant visszamondta a főszerepet, mert del Toro nem rendezhette volna, a stúdió a teljes reboot mellett döntött.

Sztori: Közeleg az apokalipszis… Hellboy, a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, –  hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor irányítása alatt – , arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat.

Az ősi varázslónő, Nimue bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként,  a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?

Bosszúállók: Végjáték

Minden eddigi rekordott megdöntött a közösségi médiában, jegyeladási szempontból, és a YouTubeon is. Sőt, magához képest is rekordot dönt a film 182 perces játékidejével, amivel az eddigi leghosszabb Marvel-mozi lesz. A YouTubeon a Bosszúállók 4 trailere előtt soha korábban nem kapott még egy videó 1 milliónál is több lájkot mindössze 4 óra leforgása alatt, az előzetest pedig 24 óra leforgása alatt 289 millióan nézték meg, amivel mozirekordot állított fel. A kedvcsináló a Twitteren is rekordot dönött, ahol 24 alatt 549 ezer alkalommal említették a portál felhasználói a bejegyzéseikben. A legnagyobb amerikai jegyértékesítő cég adatai alapján a Bosszúállók 4 minden idők legjobban várt filmje.

Sztori: Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

(Forrás: Mafab)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼