Támogatás

Egy Audira nem is kell tető, főleg ha az egy R8 Spyder…

A hátad mögött az Audi V10 -es motorjának döreje, fejed felett a kék ég. Életstílus és versenysport egy autón belül. Itt kezdődik az autó.

Az Audi joggal büszke a V10 -es R8 Spyderekre, mert vászontetős gép ennyire szép még sosem volt, de tényleg. A tetőt 50 km/h sebességig akár menet közben csukhatja össze az a szerencsés tulajdonos akinek a segge alatt egy ilyen száguld.

A hátul elhelyezkedő motor nagyon tekintélyes, az 5,2 literes FSI-aggregát óriási erejével még határozottabbá teszi az autó karakterét – 6200-as percenkénti fordulatszámnál 560 newtonméter maximális forgatónyomaték áll rendelkezésre, továbbá az 570 lovas középmotor teljesítménye lehetővé teszi az alig 3,5 másodperc alatti százra gyorsulást, a csúcs pedig 222 km/h.

Az autó sportos mivolta a belső térben is megmutatkozik: A fűthető és elektromosan, illetve pneumatikusan állítható sportüléseket Feinnappa bőr borítja, és gyakorlatilag a kormányt fogva minden ujjnyi távolságra van, a kezeidet gyakorlatilag nem is kell levenni a volánról, illetve a szemeidet sem az útról.

Sok további részletes infó az Audi hivatalos oldalán érhető el.

(Nem szponzorált tartalom!)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!