Hirdetés ▼

Támogatás

Audi SUV csúcsmodell érkezik, iszonyat energiával!

Az SQ7 -ből ismerős, módosított V8-as, négy literes turbódízellel és 48 voltos mild-hibrid rendszerrel szerelik majd az SQ8-at, ami nem csak a márka, de maga a SUV szegmens egyik legerősebb csúcsautója lesz.

A külső első körben egy sportosabb stílust képvisel, “tipikusan” krómozott hűtőmaszkkal, de például az alapfelszereltségben 21 colos keréktárcsákat az extra listáról egy exkluzív 22 colos változatra is cserélhetik majd a megrendelők, amelyre impozáns méretű 285/40R18-as méretű gumiabroncsok kerülnek.

Az alapmodell fekete bőr sportülései de itt is lehetőség lesz egy kis extrára, az integrált fejtámlás sportülésekre és a bőr-alcantara kárpitozásra cserélhető. Az úttartásról az adaptív légrugózás gondoskodik már az alapfelszereltségű modellekben is, extraként viszont összkerék-kormányzás is rendelhető, amely akár önmagában, akár az úgynevezett “advanced” futóművel kombinálva is elérhető.

Az SQ7 -ből ismert négy literes V8-as TDI módosított változata kerül a motorháztető alá, a 435 lóerős maximális teljesítmény illetve a 900 Nm -es teljesítmény pedig tekintélyt parancsoló tulajdonságai lesznek ennek a SUV -nak. Az SQ8 2,4 tonnás súlya nem akadály abban, hogy alig 4,8 másodperc alatt 100 km/h -s sebességre húzza az autót. Idén ősszel már minden bizonnyal látható lesz a kereskedésekbe, a maga 90-100.000 eurós árával, ami úgy 29-32 millió forintnak felel meg.

Egy csomó részletes infó elérhető még erről az impozáns Audiról az Igényesférfi.hu oldalán >

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼