Hirdetés ▼

Támogatás

Az új, limitált Audi minden, ami a márkát megtestesíti, csak kicsiben

A 99 darabszámban elkészülő limitált Audi TT Quantum Gray Edition nem azért limitált mert annyira különleges, bár tényleg szép konstrukció, vagy mert jeles napot ünnepel az Audi. Egyszerűen csak megpróbálkoznak az online értékesítéssel. Az autóiparban ez igencsak érdekes megközelítése a piaci rések kiaknázásának, de még össze is jöhet a mutatvány.

A 45 TFSI quattro S tronic, 245 lóerős változatból épített kiadás kétliteres, közvetlen befecskendezésű turbós benzines motorral, hétfokozatú automata sebességváltóval, és összkerékhajtással, egyedi vörös díszítésű beltérrel és egyedi szürke fényezéssel érkezik majd.

Az új Audit a gyártó német weboldalán keresztül, az átvétel helyét és idejét te magad megszabva rendelheted meg, a forgalomba helyezésről maga a gyár gondoskodik, illetve egyedi rendszámtáblát is tudsz egy kis felárral intézni hozzá.

A szigorúan 99 példányban elkészülő, és csak és kizárólag online megvehető autók rohadt drágák egyébként, 62.305 euró, azaz több mint 20 millió forint. Az Audi célja egyébként egyértelműen az, hogy 2020 -ban már több modellt is webáruházon keresztül adjanak el.

(Forrás: Igényesférfi)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼