Hirdetés ▼

Támogatás

Namíbia java része tényleg érintetlen terület…

Az afrikai országban hatalmas sivatagos, kevés zöld területtel és hosszan nyúló óceáni partvidékével az egyik legérdekesebb a kontinensen.

Ennyi kószáló állatot nem nagyon látsz, sőt, ekkora tök üres lakatlan területeket sem. Tízszer akkora mint Magyarország, de csak ötödannyian lakják, viszont annál több az érintetlen, egyenlőre teljesen vad terület. Éghajlata legalább annyira érdekes mint az élővilága: a sivatagos ország tengerparti sávját egészen lehűti a víz felől érkező hűvösebb áramlat, míg a kontinens közepe fele haladva már csak a végtelen síkság és sivatag tárul az ide ritkán utazók elé. Itt igazi túlélők laknak, beleérte állatokat és növényeket egyaránt.

SPECTACULAR NAMIBIA – short drone wildlife film (4K)

SPECTACULAR NAMIBIA The last corners of wild nature are being lost every day, and so the pristine wildlife is becoming more and more precious to us. Surprisingly, we managed to find out one of such hidden gems, with both unique landscapes and wildlife, in Namibia located in southern Africa.

Ha ide utaznál:

Namíbia viszonylag biztonságos, többnyire keresztény országnak számít, pénzneme a namíbiai dollár, államformája pedig köztársaság, és meglepően jól beszélnek a helyiek angolul valamint németül is. Nyilván az afrikaans sokkal jobban megy mindenkinek.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼