Hirdetés ▼

Támogatás

Az igazán férfias és stílusos öltözködéshez csak 3 dologra kell figyelned!

A divattanácsadók ezt hívják stíluspiramisnak. Az alapjait a ruházat minősége, míg a piramis csúcsát a méretre szabás határozza meg.

Kezdjük is a legelején: Mindig szabasd méretre!

A férfiak gyakran elkövetik azt a hibát, hogy 1-2 számmal nagyobb zakót vesznek, ha felmenne pár kiló még mindig fasza legyen, de ez nem annyira oké, mert slampossá válsz. Zakónál könnyű kiválasztani a megfelelő méretet: ha állva be tudod kényelmesen gombolni, ám ahhoz, hogy le tudj benne ülni, már ki kell gombolnod, akkor derékban biztos jó lesz a mérete. Nadrág max cipőig, ne gyűrődjön, zakó alá pedig minimum a hosszú ujjú ing.

Kifogástalan minőség!

Teljesen mindegy, hogy pamut vagy gyapjú, csak és kizárólag azt az anyagot tartalmazza. A minőség simán meghozza az eredményt, behozza az árát. Ha szabatsz, mindig ellenőrizd az anyagot, és ha már tapintásra sem megfelelő, akkor hagyd is a fenébe, és kérj másikat, vagy keress másik szabászatot.

Maradj önmagad!

A stíluspiramis másik alapköve az, hogy maradj a stílusodnál. Nehéz ebben átfogó jó tanácsot adni, de az biztos, hogy kell legyen a ruhatáradba mindenből egy sötét darab, ing, zakó, cipő, nadrág. Mert ezeket mindenhez fel tudod venni. Ezért vagyunk szerencsések mi férfiak, és ezért irigyek a nők, mert minden elfér egy férfin aminek jó az anyaga. Ezen kívül persze kísérletezhetsz olyan színekkel, ami belefér az ízlésedbe.

A sikeres emberek mindig ugyanabban a ruhában vannak. De miért? ” SzevaszFaszi.hu

Manapság furcsa, ha valaki egyáltalán nem törődik azzal mi a divatos, vagy esetleg mi az ami túl egyszerű és semmilyen. A legsikeresebb emberek nem dilemmáznak sokat az öltözködésen. hogy miért? Kevesebb döntést kell meghozni. Még Barack Obama is azt mondja, nem törődik sokat a “mit vegyek ma fel” kérdéssel, épp elég döntést kell meghoznia nap mint nap.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼