Hirdetés ▼

Támogatás

Az igazi rodeó az ágyban kezdődik, de vajon tudsz róla mindent? (+18)

Még mindig no.1 póz a szexben. Valószínűleg az is marad mindörökké.

Már csak az a kérdés, hogy ki tudod-e belőle hozni a maximumot? Nyilvánvalóan kétemberes a játszma, de ha te már csúcsra vitted a témát, akkor a gyakorlatban sem lehet csúcsteljesítmény alá menni. Márpedig ez a nők álma, úgyhogy jól kell csinálnod! Nem csak azért kedvenc mert kényelmesnek számít és a nő dominanciát érez közben, hanem mert talán az egyetlen olyan póz ami többszörös orgazmust eredményez a csajodnak. Hát akkor már megéri egy kis tanulás, nem?

Ha ezt a pozitúrát választjátok, az nem jelenti azt, hogy te tétlenkedhetsz. A nő diktálja az iramot, de nyugodtan beleszólhatsz a kezeiddel. Fogd erősen a csípőjét (egy erős férfikezet amúgy is szeretnek), vagy markolj a fenekébe, hogy fokozd a hangulatot.

Előnyei:

A kreativitás és kezdeményezőképességen felül egy nagyon intim, és bensőséges póz. Mivel egymással szemben helyezkedtek el, csak és kizárólag egymásra tudtok figyelni, látjátok egymás reakcióit, és az nagyon fel tudja fokozni a hangulatot. Attól mert a nő nyeregben érzi magát, többnyire befolyásolhatod a korábban leírtak szerint a tempót (csípők erős tartása, fenék markolása), ráadásul még a kezeitek is szabadok.

Hátrányai:

Csak akkor hátrány, ha a férfi ezt leigázásnak érzi és nem képes átadni a nőnek az irányítás java részét egyáltalán. Illetve jó, ha összeszokott párost alkottok, mert tempóban és intenzitásban is kiütközhetnek a dolgok, és kicsit sem lesz élvezetes a szex. Mivel ez hosszútávon egysíkú, esetleg unalmas is lehet, egész nyugodtan erőltesd a pózváltást, mert a nők java része annyira élvezi és belemerül, hogy észre sem veszi, hogy neked nem a legjobb. Nem törvényszerű, hogy neked is ez legyen a kedvenced.

(Gyorstippért köszi a HuncutRandinak)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!