Hirdetés ▼

Támogatás

Az óra, ami kicsit túltolta a magaséletet

Az időkijelzés az Urwerk UR–210 Dubai esetében futurisztikus, azonban a szíj kissé régimódi mintázat alapján lett megalkotva, ami nagyon furcsa egyvelege ez a highlife megjelenésnek.

A mindössze
0,302 gramm tömegű karokat egy alumíniumtömbből marták ki, a hibahatár pedig maximum három mikron lehetett. Ezt a szatellitrendszert 39 órán át tartja járásban az óra, a felhúzást mértékét pedig 11 óránál láthatjuk.

Ennek az órának a másik előnye, hogy gesztusaiddal is tudod tölteni:

Az óra hátlapján keresztül lehet a felhúzás hatékonyságát állítani, a hevesebb kézmozgásúak esetében a légörvények gerjesztésével akadályozva a rotort szabad mozgásában. Igény esetén az automata felhúzás teljesen kiiktatható, ebben az esetben hagyományos kézi felhúzású óraként működik az óra.
– írta az Óramagazin.hu a gyártó közleményére hivatkozva.

Sajnos soha nem fog hozzájutni senki, mert egyrészt szabad kézzel készült, és mindössze a fotókon szereplő egyetlen példányban.

Kapcsolódó:

Amikor a harcművészet találkozik az óragyártással, az valami ilyesmi ” SzevaszFaszi.hu

Egy Kickstarter kampány keretein belül dobtak össze majdnem 170.000$ -t, hogy elkészülhessen limitált példányszámban ez a rettentően drága karóra, aminek elkészítésében a neves gyártó mellett Georges St-Pierre is részt vett. Az ő neve a UFC -ből lehet ismerős a sportág rajongóinak. A karóra több típusban, automata és kvarc verzióban is elkészült, illetve több dizájnt is sikerült ráhúzniuk.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼