Hirdetés ▼

Támogatás

Ezeket az ázsiai nagyvárosokat látnod kell!

A Mercer megélhetési költségeket vizsgáló listája szerint a TOP 10 -es listán 5 ázsiai nagyváros. Ezek a városok méregdrágák, hozzá kell tennünk turistaként sem túl olcsóak. Ennek ellenére, ha van elég félretett pénzed vagy megengedhetsz magadnak egy laza párnapos kiruccanást, ezt a 3 ázsiai nagyvárost kötelezően meg kell nézned.

Hongkong

Bár tavaly év végén és még év elején is szörnyű összecsapásoktól volt hangos a nagyváros, ezt jobb elfelejteni. Az amúgy békés, 7,5 millió lakosú gazdag megapoliszban temérdek látnivaló van, a javasolt minimum itt eltöltött idő legalább 3-4 nap, az egynapos stopover nem elegendő nagyjából semmire. A javasolt évszak az utazásra a szeptembertől-decemberig, illetve az április-május. Persze csak akkor, ha nem szereted az esős időt, ugyanis április-október között rengeteget esik az eső, viszont amit biztos kizárnánk a helyedben, az a július és augusztus, mert ilyenkor a tájfun veszély jelentősen megnő. 

A Hongkong-i közbiztonság nagyon jó, csak a repülőút elég drága, 1 felnőttel számolva csak oda minimum 170.000 Ft, de ezt csak egy gyors Google-kereséssel, a Lufthansa járatokkal néztük.

Welcome to Hong Kong

I had a chance to go to on a crazy adventure to Hong Kong with Vox Borders. Here is some of the B-roll I captured. Aerial, time-lapses and hyper-lapses galore!

Ezzel támogatod a magazinunkat, amit ezúton is HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK!
⬇ Oszd meg a barátaiddal is!