Hirdetés ▼

Támogatás

Azt hittük csak viccel Mayweather, mikor az MMA -t emlegette

A bokszoló bár visszavonult, a pihenésnél komolyabb tervei vannak. Igazából ez már tipikus esete annak, hogy nincs célja, ezért keres egy másik elfoglaltságot. Most például a méregdrága autógyűjtemény fényezgetése mellett ketrecharcba kezd, és az MMA edzéseket már el is kezdte. Korábban már emlegette, le sem közöltük, gondoltuk ez csak szöveg. És nem!

A TMZ Sportsnak azt nyilatkozta, hogy az ütéseitől szinte még ő is el van ájulva, a rúgásai azonban elég gyengék még, de már most jobb MMA harcos mint azt sokan gondolnák.

Tudok birkózni, nem vagyok olyan rossz benne. Egy tízes skálán talán egy hetesre értékelném, de ezt fel tudjuk tornázni kilencesre, ha lehetséges.

– nyilatkozta a volt bokszoló.

A hírek szerint Tyron Woodley, a UFC váltósúlyú bajnoka lesz a segítségére, aki azért nem gyenge figura, úgyhogy biztosak vagyunk benne jó munkát végez egy vérprofi ökölvívóval.

A Kiválasztott becenévre hallgató MMA harcos is azt állítja, hogy Mayweather rúgásai a gyengék, de ha már időben észreveszi az ellenfél reakcióit, akkor nyer ügye van. Woodley szerint két és fél hónap alatt fel tudja készíteni erre a veretlen ökölvívót, és lehet akár annyira jó, mint Conor McGregor, aki bizonyára aggódik a ketrecharcban betöltött szerepe miatt.

Tyron kemény figura, ő fogja felkészíteni Mayweather -t akár a UFC -ben való részvételre is.

A 41 éves bokszoló kicsit reálisabb időkeretet szabott meg magának, azt mondta 6-8 hónap legalább szükséges lehet ahhoz, hogy elég felkészült legyen akár egy UFC -s meccshez. Egyébként nagy összeget vár a UFC -től, hogy náluk szerepeljen, és biztos, hogy meg is fogja kapni, mert mekkora show lesz már, ha a saját területén is péppé csapja McGregort.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼