Hirdetés ▼

Támogatás

A világ MINDEN KÓRHÁZÁBA kell egy ilyen robot!

A dán Blue Ocean Robotics önjáró robotja forradalmasítja a kórházi fertőtlenítést. Alapos és gyors, pont amire szükség van mostanában.

A cég nem új, és a szerkezet sem, viszont most aktuális, ezért előtérbe kerültek az ilyen megoldások. A legmodernebb eszköz amit a kórtermek takarítására használni lehet, ez az önjáró robot, mely körbepásztázza a kórtermet, közben ultraibolya-fényt bocsát ki, ami lebontja a baktériumok és vírusok DNS-ét.

Az egyetlen hátránya csupán annyi, hogy nem csak a baktériumokra káros, de sajnos az emberi szervezetre is, ezért a közel húszperces takarítási folyamat alatt a teremnek üresnek kell lennie. Mindezek ellenére is, MINDEN KÓRHÁZBAN kötelező tartozéknak kéne lennie.

Ez is érdekelhet:

A koronavírus fejlődésre sarkallja a világot

Biztos, hogy most felhördültél, mégis hogy képzeljük, hogy egy ilyen szörnyű járványra azt írjuk, fejlődésre sarkallja a világot, holott halálos veszéllyel nézünk szembe. Ez nem ennyire egyszerű, engedd, hogy kifejtsük. Mint azt a legtöbb hírportál már lehozta hetekkel ezelőtt, Vuhanban pár nap alatt egy több mint 1000 férőhelyes konténerkórházat állítottak össze, közművesítéssel és minden szükséges berendezéssel és felszereléssel.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼