Támogatás

A Kansas City Chiefs és a Green Bay Packers már a Super Bowl küszöbén

Ahhoz képest, hogy a Chiefs az első húsz percben sorozatos hibákat vétett, végül nyerni tudott, a Packers pedig jól nyitotta a mérkőzést, nem okoztak olyan nagy meglepetést.

Houston Texans – Kansas City Chiefs 31-51

Az első húsz percben a Chiefs aludt, előbb Kenny Stills szerzett 54 yardos TD-t, majd Colquitt puntját blokkolta Lonnie Johnson és vitte vissza touchdownra, aztán Tyreek Hill a tíz yardoson belül hagyott el egy labdát punt után, amit megint hét pontra váltottak a houstoniak. Telejs katasztrófának nézett ki a Chiefs részéről, hibát hibára halmoztak, ekkor már 21-0 volt az állás.

Ezután Mecole Hardman 58 yardos kick returnje volt a fordulópont, innen jött 3 pont, aztán a Chiefs addig ügyeskedett, hogy zsinórban három támadást is 50 yardon belülről indíthattak. Rekordokat döntött több szempontból is ez a játék, 0-21-ről eddig hat csapat próbált meg fordítani a rájátszásban, a Chiefs volt a hetedik és egyben az első, amelyek ez sikerült, illetve az egy félidő alatt szerzett 52 pont abszolút playoff rekord.

Kansas City Chiefs on Twitter

We’ll never forget these two plays from Dirty Dan 👊 https://t.co/4BbPaA9yBL

Seattle Seahawks – Green Bay Packers 23-28

A Packers erősen kezdett, azt láthattuk, hogy a Seahawks védői tehetetlenek Davante Adams -el szemben, aki az első két negyedben 8 alkalommal is labdát kapott. A félidőig remekül is ment a Chiefs, uralták a pályát. Aztán a Seahawks mint mindig, most is észbe kapott és elkezdte a felzárkózást, három drive -ból hármat is TD -vel zártak, Russell Wilsonnak köszönhetően. A másik sztárjátékos a Seahawksnál Lockett volt, aki 139 yardot szállított, de a GBP -nél ott van a zseniális, mondhatni veteránnak számító Aaron Rodgers is, aki mindig akkor aktivizálja magát amikor az szükséges. A passzok hibátlanok voltak, az elkapók pedig kiválón játszottak.

Green Bay Packers on Twitter

PRESTON. SMITH. 😤 #SEAvsGB | #GoPackGo https://t.co/fvxtXNar9R

Jövő vasárnap semmiképp ne hagyd ki az elődöntőt, mert végre megtudjuk, kik lesznek ott a Super Bowl -on!

01.19. – 21:05 Tennessee Titans – Kansas City Chiefs
01.20. – 0:40 Green Bay Packers – San Francisco 49ers

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!