Hirdetés ▼

Támogatás

Az már egyértelműen a dróntechnológia fejlődése, mikor villanykörtét képesek cserélni vele

Még mindig nagyon sokan szórakozás céljából veszik őket, áruk egyre lejjebb kúszik és ugyanúgy megtalálható belőle az olcsó gagyi és a csúcstechnológia is horror áron. A felhasználási módját tekintve azonban akadnak kérdések, de amit most mutatunk attól leesik az állad.

Az emberek nem csak örülnek annak, hogy manapság boldog-boldogtalan drónt vásárolhat, hanem aggódnak a magánszférájuk miatt, ami teljesen érhető, viszont igazi szabályozás még mindig nem nagyon született a drónhasználattal kapcsolatban.

Most egy olyan módját választották annak, hogy bemutassák mire képes egy drón, amit még sosem láttál: kicseréltek vele egy villanykörtét. Igaz, sokadjára sikerült csak, de mi bízunk benne, hogy ez a technológia hamarosan olyan szintre lesz fejlesztve, mikor elsőre sikerülni fog majd egy ügyetlenebb polgárnak is.

… és hogy mire képes még egy drón ezen kívül? El sem tudod képzelni:

A drónokkal való építkezés első lépcsőfokától rendesen lehidaltunk – VIDEÓ! ” SzevaszFaszi.hu

A jövő high-tech ligeteiben majd mi döntjük el, hova kerüljenek az árnyékot adó panelok. Talán. A Stuttgarti Egyetem kísérletében ezt láthatjuk. Ezek nem akármilyen panelok egyébként, kommunikálnak a drónnal, miközben az ember is kommunikálhat ezekkel a szénszálas panelekkel, tehát együtt döntik el, hogyan épüljön a liget.

(Borító: Unsplash // asogetti)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼