Hirdetés ▼

Támogatás

Egy csodálatos nap Kaliforniában, egy Bentleyvel

A képek legalábbis arról árulkodnak, hogy ez tényleg egy felemelő nap lehetett a MrGoodlife szerkesztőségének. De jó nekik!

Los Angeles a sokszínű kultúra, a pezsgő hangulat, az állandóan özönlő inspiráció és szabadság fellegvára. Itt még a szél is meleg, a Hollywoodot körülvevő hatalmas luxuslakások pedig emelik az egész környék nívóját. Egy kabrió Bentleyvel, végigszáguldva a csendes-óceán partján, számunkra csak egy álom marad valószínűleg.

A Bentley kabriója, ez az elegánsan sportos, 12 hengeres GT Speed Convertible több mint 330 km/h sebességet képes elérni, 3,9 másodperc alatt meg már a 100 -as tempót veri. A vezetését egy igazi élményként festik le, ami új magasságokba emeli a vezetést. Az elegancia amúgy minden Bentley esetében megkérdőjelezhetetlen, de ez a sportos stílus ad egy kis plusz adalékot az egész fílinghez, úgyhogy nagyon boldog ember lehet, aki egy ilyen szépség tulajdonosa. Mi legalábbis azok volnánk.

Az állandó 4 kerék meghajtásnak köszönhetően a meredek kaliforniai szerpentineken is remekül fekszik, stabil, megbízható. A kényelem nagyon fontos szempont minden luxus Bentley legyártásánál, a márka gondosan ügyel a tökéletes kivitelezésre, ami itt sem maradt el. A Beluga bőr ülések, fűtéssel és hűtéssel, masszázsfunkcióval vannak kiegészítve, és akkor az elhivatottságot és lelkesedést amivel ezek az autók készülnek, még meg sem említettük.

(Fotók: MrGoodlife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼