Hirdetés ▼

Támogatás

Egy nagyon vagány akciófilm a veterán hősünk főszerepével – Bosszúvágy

Az, hogy Bruce Willis még mindig remek formában van, szinte alap dolognak számít. Egy ember ennyi filmmel a háta mögött még mindig eladható, és amiben részt vesz, az később úgyis kasszasiker lesz. De talán itt nem csak az ő személye az, amivel a mozivászon elé szegezi a nézőket, hanem a sztori.

A film főszerepére esélyes volt többek közt Liam Neeson, Russell Crowe, Matt Dillon, Benicio del Toro, Will Smith, Brad Pitt és Bruce Willis is! Szerintünk a választás tökéletes! A főleg horrorban jártas Eli Roth ezen a területen még zöldfülű, az előzetes alapján nagyon élvezhető lesz a mozi. A Bosszúvágy alapjául a Charles Bronson főszereplésével készült, Azonos című film szolgált, melyet a magyar mozikban annak idején több mint egymillióan láttak.

Premier: 2018. 03. 08.

Sztori: A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét és lányát brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatja, hogy őrangyal vagy hóhér járja-e a város utcáit.

(Forrás: Mafab)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼