Hirdetés ▼

Támogatás

4 film, amit idén már ne várj a mozikba…

A filmipar az olyan, hogyha valaminek fix premierdátuma van, azt nem tologatják pát hetet vagy hónapot, vagy ha igen, azt csak ritka esetben. Ezt a 4 filmet idén már ne is várd, mert a koronavírus keresztbe húzta a számításokat, úgyhogy nem tudják bemutatni őket.

Mulan

Az egyik legnépszerűbb Disney-rajzfilm adaptációját nagyon sokan vártuk már, főleg azok, akik ismerik az eredeti sztorit. Niki Caro, új-zélandi forgatókönyvíró és rendezőnő a világ legköltségesebb produkcióját készítette el, de ebből sajnos idén már semmi sem lesz. A filmet befejezték állítólag, a forgatási munkálatos rendben zajlottak és a vágás is kész, csupán nincs kinek bemutatni, sőt, nagyon úgy tűnik a legtöbb országban nincs is hol bemutatni ugyanis a mozik bezártak.

Antlers

Egy furán viselkedő kisfiú állatokat öldös, hogy otthon a pincében etessen valami ismeretlent. A legkülönbözőbb módokon tálalja a kaját, míg az egyszer ki nem szökik. De mi ez a lény és mennyire veszélyes? Hát ez már csak jövőre derül ki, ugyanis ennek a filmek is elhalasztották nem kis időre a premierjét. Azért halasztanak ilyen sokat a premieren, mert általában a különböző stúdióknak hónapokra előre megvannak a bemutatóik, kettő közé bezsúfolni pedig valamelyik másik produkció rovására menne.

Az új mutánsok

Az Új mutánsok az első különálló X-Men spin-off, és a franchise első szuperhős horrorfilmje. A premier nem most csúszott először, korábban a felétől újra kellett forgatni az egészet, mert még 2 karaktert fűztek a történetbe. A rendező bevallása szerint óriási X-Men rajongó, úgyhogy bizonyára ő is nagyon sajnálja, hogy a bemutató ennyit csúszik.

Reszkessetek betörők reboot

Egy cím nélküli reszkessetek betörők rebootot is bemutattak volna a mozik, viszont ennek konkrétan a forgatását is csúsztatja a koronavírus. Az újragondolt Reszkessetek, betörők! filmben egy újonc színészgyerek, Archie Yates lesz a főszereplő, a rendező pedig Dan Mazer, akinek a nevéhez olyan őrültségek fűződnek, mint az Ali G Indahouse, illetve a Borat. El tudod képzelni mire számíthatunk.

Van itt 3 zsaruvígjáték, amire szerencsére nem kell várni, hanem csak letölteni megvenni és élvezni!

Ez a TOP 3 legjobb zsaruvígjáték szerintünk!

Azért szeretjük Hollywoodot, mert szerencsére nem veszi túl komolyan a rendőrszakmát, sőt, rendszerint vígjátékokban látjuk viszont, néhány kivételtől eltekintve, (az egyik kedvencünk amúgy Az utolsó műszak ). Most mutatunk 3 kurvajó zsaru-vígjátékot, amit meg kell nézned! Ice Cube és Kevin Hart óriási párosítás, mindketten nagyon vágják, hogy miről is szól a vígjáték műfaj.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼