Hirdetés ▼

Támogatás

Ez a nyolclábú üvegóra elég meglepő látvány, de remekül mutat bárhol a lakásban

Az MB & F és az L’Epée 1839 csodát hoztak létre. A kinetikus alkotásról először azt hinnéd, hogy csak valami dizájncucc, de nem, mert a “szobor” lelke egy óra. 

Az Octopod névre keresztelt tech csoda mind a nyolc lába egyenként állítható, így nem csak az asztalon, vagy polcokon van jó helyen, de teljesen eszetlen talajon is megáll simán. Az Octopod üveggömbjében az óraszerkezet teljes egésze látható, ami bizonyára művészi értékeket szolgál, illetve a dizájnjának is nagyon jót tesz.

Míg az MB & F az Octopod lenyűgöző koncepciójával és kivitelezésével, illetve a zseniális kinézetével volt elfoglalva, a L’Epée 1839 Svájc elsőrangú óraművész cége kidolgozta, hogyan lehet a szerkezetet úgy összerakni, hogy az üveggömbben helyet kapjon. Fura mód ők fejlesztették ki emellett a lenyűgöző csuklós lábakat is.

A 4,2 kg súlyú, rozsdamentes acél vázzal és nikkel, valamint palladium bevonatú réz elemekkel mindenképpen feltűnő pontja a lakásdekorációnak. Az árát még nem tudjuk, de biztosan zsebbe kell majd nyúlni érte. Nagyon-nagyon mély zsebbe.

(Forrás: BeautifulLife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼