Hirdetés ▼

Támogatás

Ez a Rolls-Royce kéne minden túrához, noha a tereptűrő képességeit erősen megkérdőjelezzük

A Rolls-Royce Wraith Black Badge -et elvitte egy körre az utazó-fotós. Ha csak a fotóira nézünk, akkor simán elhiteti, hogy ezt az autót a festői környezetbe tervezték.

Mivel Skóciát tartja az egyik legszebb vidéknek, ez inspirálja és gyönyörködteti, ezért más hely szóba sem jöhetett volna a fotók létrejöttéhez. A Rolls-Royce praktikusságát tükrözi az, hogy ennyire északra menni kellett némi meleg cucc, étel, ital, a fotós felszereléseiről nem is beszélve, és mindezt teljesen kényelmesen be tudták pakolni a luxusautóba.

A felfüggesztése elég merev, tehát a hegyekre mászás nem volt üdítő élmény, de egy viszonylag sportos (nem utolsósorban highlife) autónak bizonyára mindenki elnézi. A V12 -es dupla turbótöltésű motorral 0-100 km/h -ra 4,3 másodperc alatt sikerül felgyorsulnia, annak ellenére hogy 2440 kg össztömegű. A hó és jég nem okozott akadályt, a kipörgésgátló tényleg nagyon jól működött az autó egyensúlyának megtartása, a tökéletes teljesítmény, a biztonság és a kényelem érdekében.

A beltér pedig egyenesen hotel színvonalú. A teljes bőrülések és az egyéb kiegészítőkkel egy 5* -os hotellel veszi fel a versenyt kényelmi szempontból. Ez az az autó amit nyugodtan össze lehet hasonlítani egy szállodával.

Egy kalandor tudja igazán átérezni azt, hogy egy ilyen autóval a hegyekre mászik.

(Forrás: MrGoodlife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼