Támogatás

Ezt a 3 filmet nagyon várjuk 2020 -ban!

Miután lassan kiérünk ebből az évből és számos izgalmas filmet láthattunk (érdemes visszatekinteni a Kult rovatunkban), már arra koncentrálunk, mit várhatunk jövőre. Ez csak 3 film amit várunk, de ez a lista lehetne akár 50-60 egész estés mozit felvonultató felsorolás is…

007 – Nincs idő meghalni

Ez lesz a történelem 25. James Bond filmje. Az biztos, hogy Daniel Craig utoljára veszi magára Bond karakterét, és abban sem vagyunk egészen biztosak, hogy a legendás alkotásról a történelem során bárkinek le kéne húznia a 1 bőrt, bármennyire is imádjuk a karaktert.

Sztori: James bond Jasmaicán piheni ki fáradalmait, de persze ez nem tart sokáig. Hamarosan Felix Leiter a CIA-tól keresi meg az elegáns hőst, aki egy elrabolt tudós megmentésére kéri fel, viszont azzal senki nem számol, hogy egy veszélyes és új technológiával kell szembeszállniuk majd.

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Harley Quinn -t még mindig Jokerrel azonosítjuk, pedig ezúttal kicsit elszakad ettől a száltól. Cathy Yan élete második rendezése nem gyenge szereposztást kapott, mert olyan tehetségeket láthatunk majd a februári premierben visszaköszönni a vászonról, mint Ewan McGregor, Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez és Chris Messina.

Sztori: Amikor Gotham City legveszedelmesebb nője szakít Jokerrel, nem lesz magányos, mert három barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával elindul, hogy végre valami jót cselekedjen. Egy maffiavezér elrabol egy lányt, ők pedig elhatározzák, hogy kiszabadítják.

Antlers

Fura kisfiú, ismeretlen lény a pincében, vér, rettegés, horror. Az Antlers egyetlen sejtelmes trailerrel örvendeztetett meg bennünket, amiben nagyon nehéz kivenni mi is a lényeg igazán, de az biztos, hogy az a valami elszabadul.

Sztori: A kisfiú furcsa viselkedésére felfigyel az egyik tanára és annak bátyja, aki egyébként a városka seriffje is. Először csak kibelezett, megcsonkított állattetemek kísérik a kisfiú útját, aztán felbukkan az első holttest is.

Az 5 kedvenc gengszterfilmünk a mi megítélésünk alapján:

Ez a mi TOP 5 kedvenc gengszterfilmünk

Gyerekként a legtöbben arra vágytunk, hogy igazi gengszterek lehessünk. Ez teljesen normális. Legtöbben végül nem válunk azzá, pláne nem leszünk maffiavezérek. Viszont felnőtt fejjel már inkább megnézzük ezeket a filmeket. Most olyan legendás +1 új alkotást mutatunk be, amiket kötelező megnézni.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!