Támogatás

Ezt az 5 filmet várjuk 2020 -ban és 2021 -ben!

Újra láthatjuk a Pandora bolygó különleges lakóit, két rosszfiú rendőrt, valamint a sosem öregedő Indiana Jones legújabb kalandjait. Különleges év lesz 2020, kár, hogy még messze van.

A galaxis őrzői 3

Csak remélni merjük, hogy lesz annyira szórakoztató és látványos mint az elődei. Az Űrlorddal az élükön harcolnak majd a világ megmentéséért.

Halálos iramban 9

Nincs róla semmi konkrétum, csak annyit lehet tudni, hogy ezúttal olyan kalandban lesz részük, ami az egész életükre hatással lesz.

Indiana Jones 5

12 évvel a az Indiana Jones és a kristálykoponya után Harrison Ford utoljára tér vissza ebben a szerepben. Öreg már a fószer, noha a karakterén ez nem látszik meg, de egy-egy jelenet néha elég sok ugrással és egyéb dolgokkal jár.

Bad Boys 3

A sztori szerint egyikük életközepi válságba, másikuk detektívként tengeti mindennapjait. Azonban egy váratlan fordulat újat hoz megkopott barátságukba, ők pedig ismét összeállnak. Mi jól fogunk szórakozni, ebben majdnem biztosak vagyunk.

Avatar 2

A 2009 -es Avatar folytatással kapcsolatban azt ígérik, még látványosabb lesz, sőt, elődje sikerét készül túlszárnyalni. Biztosak vagyunk benne, hogy megugorja a szintet.

Amint lesznek hivatalos bemutatók, mi mindenképp meg fogjuk mutatni mindet!

Melyiket várod legjobban?
A galaxis őrzői 3
Halálos iramban 9
Indiana Jones 5
Bad Boys 3
Avatar 2
Created with QuizMaker

(Borító: Unsplash // Georgia Vagim)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!