Hirdetés ▼

Támogatás

Hamilton és a Daimler ügyvezetője is cáfolta az álhíreket!

Az utóbbi napokban nem csak arról röppentek fel pletykák, hogy Hamilton csak akkor hosszabbít szerződést a Mercedes csapatával ha emelik az éves fizetését 5 milliárd forintnyi összeggel, hanem azt is tévesen hozta le számos hírportál, hogy a Daimler (a Mercedes anyavállalata), hogy 2021 -től folytatják-e a Forma 1 -et.

Először az Auto Bild német magazin írt tévesen arról, hogy Hamiltonnak az éves 15 milliárd forintnak megfelelő összeg nem felel meg, helyette inkább 20 milliárdot szeretne, most azonban Hamilton cáfolta ezt.

„Csak, hogy tudjátok, Toto és én még csak nem is beszéltünk eddig a szerződésről. Semmiről sem tárgyalunk jelenleg, csak az újságok találnak ki történeteket”

– mondta Hamilton.

Azután pedig a RaceFans és az Autocar nevezetű hírportálok jelentettek meg olyan cikkeket, hogy a Daimler nincs jó pénzügyi helyzetben, ami részben igaz, viszont nem érinti a száguldó cirkuszban való szereplést. Ola Kaellenius, a Daimler ügyvezetője nem volt túl bőbeszédű a témával kapcsolatban, mindössze csak annyit mondott: “Nem igazak!”

Kapcsolódó:

Már vannak dátumok az új F1 autók bemutatásáról

Egyenlőre a Ferrari jelentkezett be legkorábban, február 11. -re, most pedig több csapat mellett a Mercedes is jelezte, mikor lesz a várva várt bemutató. Ötödikként közölte, hogy éppen harminc nappal a szezon kezdete előtt, február 14. -én debütálnak az új Mercedesek, amint azt már tudjuk, a csapat marad a Hamilton és Bottas páros.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼