Támogatás

Egy valami biztos ebben az életben: ez a fokvárosi luxusvilla maximum álom marad

Tipikus, nagyterű, lapos villa, luxuskivitelben.

Az 1969 -ben épült villa már régi pompájában is fennséges volt, de szerkezeti átalakítását követően egy ilyen szépség vált belőle. A környezet, amiben az óriási ablakokon át egyébként gyönyörködhet a büszke tulaj napestig csak hab a tortán.

A nappali olyan mint egy műremek, vagy inkább mint egy múzeum, mégis el tudjuk képzelni itt az életünket. Nem vagyunk nagy műkedvelők és műszakértők, de ez annyira ízlésesen lett berendezve ezekkel a kiegészítőkkel, hogy semmiképp nem szabadulnánk meg egytől sem.

A hálóból remek kilátás nyílik a városra, pár lépéssel odébb pedig máris a fürdőben találhatja magát a lakó, ezzel is remekül szemléltetve a nagy egybenyitott tereket a villában.

… és hogy mi vár kint? A teraszról rögtön egy méretes sima víztükrű medence, csodálatosan zöld környezetben, majd egy nagy zöld gyepszőnyeg, ahová gyorsan kipakolhatunk némi kerti eszközt és már jöhetnek is a barátok egy grill partyra. Vagy épp a bőrt is lehet rúgni a kölyökkel.

Akinek pedig ilyen hatalmas villája van annak nyilván akad egy sportkocsi is. Az meg már milyen, ha az utcán parkol… inkább bedugnánk mi is egy ilyen szerény garázsba, még akkor is, ha állandóan zsaruk őrködnek a bejárati ajtónál.

Még több luxus:

Színtiszta luxus ennyire csábító még sosem volt ” SzevaszFaszi.hu

A sao-paolo -i luxuskecóhoz elég sok falat kellett szétverni, és olyan új, egészen highlife enteriőrmegoldásokhoz kellett nyúlni, ami amellett hogy baromi drága, ízlésesnek is kellett maradnia. Ez így összességében elég jól sikerült. Ami elsőre is szembetűnik, hogy a lakás egyik fő irányvonala a tisztaság volt, a fehér falak és úgy általában a világos bútordarabok, de még a padló sem töri meg nagyon ezt a patyolatot.

(Építészek: SAOTO | Fotók: Player)

(X) Céljaink vannak, nem is kicsik: szükségünk van a támogatásodra!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!