Támogatás

Myles Garrettnek elgurult a gyógyszere és sisakkal verte fejbe riválisát

Azt tudjuk, hogy az NFL egy nagyon kemény sport, gyakran kerülnek összetűzésbe egymással a játékosok, viszont az a tömegbunyó és az unfair viselkedés amit a csütörtök esti rangadón láttunk, nem megszokott.

FRISSÍTÉS 2019.11.16. – A liga úgy határozott, hogy Myles Garrett határozatlan idejű eltiltást érdemel, azzal a megkötéssel, hogy ebben a szezonban már semmiképp sem léphet pályára – sem az alapszakaszban, sem az esetleges playoffban. Maurkice Pouncey három meccset kénytelen kiülni, Larry Ogunjobi pedig egymeccses eltiltást kapott. Ezen felül a Steelerst és a Brownst is megbüntette az NFL egyenként $250 ezer dollárra. (Infó: fuzovelkifele.com)

A csütörtök esti Browns győzelem a Steelers ellen (21-7) nem volt teljesen felhőtlen. Közvetlen a mérkőzés vége előtt a Cleveland játékosa, Myles Garrett úgy bepipult, hogy letépte Mason Rudolph sisakját és azzal verte fejbe az irányítót.

Garrett örülhet, ha csak a szezon hátrelévő részére tiltják el és nem lesz súlyos rendőrségi ügy az esetből, ugyanis az öltözőben a meccs után rendőrök jelentek meg.

Hibáztam, elvesztettem a fejem és megbántam. Ez az egész negatívan érinti majd a csapatot. Értékelem, hogy néhány csapattársam a segítségemre sietett, de nem kellett volna idáig fajulnia a dolognak. Ez az én hibám…
– nyilatkozta újságírói kérdésekre a Browns játékosa.

Neked mi a véleményed az esetről? Oszd meg velünk Twitteren, mert ott is ott vagyunk!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!