Hirdetés ▼

Támogatás

Ezt az 5 új autót vártuk idén – a Goodwoodi Sebességfesztivál legnagyobb ászai

Az igazi autórajongóknak nem mondunk újat azzal, hogy a Goodwoodi Sebességfesztivál milyen király esemény, ahol minden évben igazi újdonságokat mutatnak be a gyártók. Idén az Alfa Romeo, az Audi és a Land Rover is odatette magát, hogy a legjobb formájukat hozzák. Úgy is lett.

Alfa Romeo Giulia és Stelvio Racing Edition

Az Alfa Romeonak van mit ünnepelni, hisz visszatértek a Forma-1 -be. Ezért döntöttek úgy, hogy túlmennek azon, hogy bontanak egy pezsgőt, inkább egy új modellel örvendeztetik meg a márka rajongóit, egy versenyre épített Giulia és Stelvio modellel. Sparco karbonszálas kagylóüléseket kaptak a Quadrifoglio kivitelek, továbbá Akrapovic titánium kipufogórendszert szereltek alájuk. Így 10 extra lóerőt sajtoltak ki a 2,9 literes biturbó V6-ból, mellyel a Giulia 520 lóerőt produkál.

(Fotó: Motor1.com)

Audi R8 LMS GT2

Az Audi az új, versenyre felkészített R8 -cal a 2020 -as GT2 futamokra készül. Egy átütő erejű, 5,2 -es, V10 -es, 650 lóerős motor hajtja, ami egyébként 105 millió forintnak megfelelő összegért megvásárolható.

(Fotó: Goodwood)

De Tomaso P72

Az alapító 2003 -as halála óta gyakorlatilag semmit nem lehetett róla hallani. Most azonban némi Panterás beütéssel egy V8 -as középmotoros sportautót villantottak, ami elég csinos is lett.

(Fotó: Autocar.co.uk)

Land Rover Defender

Nagyon sokan vártuk már, hogy a Land Rover legújabb 4×4 -es gépét láthattuk. Bár egy álcázott prototípust láthattunk ami tökéletesen elfedi a részleteket, azért annyit sikerült belőle megtudnunk, hogy ígéretesnek tűnik. Valamikor 2019 vége fele lehet a hivatalos bemutató, de erről később még úgyis írunk.

(Fotó: Motor1.com)

Porsche 718 Cayman GT4 és 718 Boxster Spyder

A Porsche megteheti, hogy rögtön két új autót is megmutasson a közönségnek. Bár való igaz, mindkettőre fény derült már korábban, a hivatalos bemutatókra Goodwoodban került csak sor. A turbós négyhengerest helyett mindkettőbe hathengeres boxer került, hatfokozatú váltóval, klasszikus irányelvekkel. A Spyder ráadásul nyitható tetővel lett bemutatva, úgyhogy kiváltképp izgalmas autó lett.

(Fotó: Autocar.co.uk)

Még több fotó nagyon fasza verdákról:

A magyar fotós autósképeihez nem csak fasza verdák kellenek, hanem profizmus is ” SzevaszFaszi.hu

Mosoni Péter munkáiról már korábban is írtunk, azóta azonban kerültek fel újabb nagyszerű fotók az Instagramra, és azt kell mondjuk, ezekhez a képekhez nem elég csak jó autókat felsorakoztatni, hanem egyfajta megszállottság és profizmus is szükséges hozzá. Mi imádjuk!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼