Támogatás

Az eszünk megáll a Google új csodájától!

A Google Oasis megmutatja az időjárást, de több egy kijelzőnél… dobj el mindent, mert ez eszméletlen!

Azt már megszoktuk, hogy a Google -nél rengeteg mindenen dolgoznak, és a mamutvállalat a technológiai óriások egyik leginnovatívabb szervezete. Ennek ellenére még mindig tudnak olyat alkotni, amitől lehidalunk, ilyen például a Google Oasis, ami úgy mutatja meg az időjárást, hogy nem csak kiírja egy kijelzőn, meg rak mellé kedves ikonokat, hanem konkrétan MEGMUTATJA!

A Google Assistanthez kapcsolódva képes egy beszéddel feltett kérdést beazonosítani, és az időjárási információk alapján megmutatni neked egy mini terráriumban, amiben még egy kis fát is elültettek. Nem csak informálódásra tökéletes, hanem egy megfelelő polcra helyezve a lakásod mutatós, interaktív darabja is lehet.

A Google új konzolja is zseniális találmány, viszont sok kérdést felvet:

Atyaég! Zseniális a Google új találmánya, ami felkavarja majd az állóvizet! ” SzevaszFaszi.hu

Nagyon közel van a felhőalapú videójáték-szolgáltatásuk élesítése, de egyesek szerint még mindig nem tiszta sok mindent ezzel kapcsolatban, ahogy az sem, hogy van-e egyáltalán jövője, mikor Steamen, XBox -on és PlayStation Store -ból, a másik ezernyi lehetőség mellett fillérekért, havidíjas rendszerben, egyszerűen és elsőkézből hozzájuthatunk bármely játékhoz.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!