Hirdetés ▼

Támogatás

“Ha csupán egyszer, egy alkalommal viselsz egy tényleg rád szabott öltönyt, azonnal érzed a különbséget.”

“Mindig is vonzott a minőség és a kézzel eszkábált dolgok, nincs ez másképp egy öltöny esetében sem. A boltban kapható darabok csak egy pillanatra tűnnek úgy, mintha személyesen neked készítették volna őket. Ha csupán egyszer, egy alkalommal viselsz egy tényleg rád szabottat, azonnal érzed a különbséget. Ha anyagot keresel, mindig hallgass a szabóra, mert ő pontosan tudja, milyen kell.” – mondja William Gilchrist, aki tényleg nagykutya a témában, mert az Oliver Spencer kreatív tanácsadója, és többek között a The Rolling Stones stylistja.

Angol tudás előny:

WILLIAM GILCHRIST

(null)

Gilchrist korábban Milánó és New York előkelő divatmagazinjainak igazi szakértője volt, akitől bármikor meg lehetett kérdezni milyen a jó öltöny. De nem csak azért hiteles tőle bármi a szabott öltönyökről, mert divatmagazinok szakértője, hanem mert ő maga is egy igen elfoglalt ember, akinek állandóan mennie kell valamerre. Általában reggel még nem tudja pontosan mi lesz aznap, ennek ellenére ahelyett, hogy beugrana egy üzletbe egy kész öltönyért drágán, az igen komoly időbeosztása közepette energiát és időt nem sajnálva szabat magára.

Konkrétan ahhoz a Richard Andersonhoz jár, akit a Mayfair magazin a közelmúltban a szakma legjobbjának választott.

A kézzel készült öltönyök titka a rejtett összetevőkön múlik. El sem tudjuk képzelni, milyen bonyolult folyamat egy jól szabott öltöny legyártása: az anyagválasztástól kezdve a szabáson át a próbákig nagyon hosszú az út, míg minden össze nem áll, és aztán tökéletesen passzol rád.
– árulta el a sajtónak Gilchrist.

Órát hozzá:

Mutatunk 3 férfias órát, amit érdemes hordani! ” SzevaszFaszi.hu

A férfiak igazán kötődnek a tárgyaikhoz, ehhez az 5 órához pedig csak azt lehet. Főleg mert stílusosak, és mert elképesztően menők. Omega Speedmasterként látta meg a napvilágot, és elkísérte Niel Armstrongot, Buzz Aldrint és a NASA-t a Holdra.

(Forrás: Roadster | Borító: Unsplash // Rawpixel)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼