Hirdetés ▼

Támogatás

Ha minden jól megy, akkor idén újra lesz Habib és McGregor meccs

Ahhoz tényleg mindennek nagyon-nagyon jól kell mennie, mert van akadály, nem kevés.

Októberben az évszázad legjobban várt meccsén botrányos közjáték miatt kell felelnie az ír Conor McGregor ellen ringbe lépő dagesztáni Habib Nurmagomedovnak. Akkor Habib nyert, és bár hivatalosan bajnokként, ünnepélyes átadó nélkül vonulhatott az öltözőjébe. Úgy néz ki, akár el is vehetik tőle a bajnoki címet a ringen kívüli bunyóért…

Emiatt van most bajban:

Sőt, már a meccset megelőző mérlegelésnél is komoly balhé volt:

Viszont nem csak ez a gátja egy újabb király bunyónak, hanem az, hogy McGregor nem egy rossz ütés miatt kapott ki, hanem egy nagyon alapos és fárasztó, hosszadalmas harcban veszített, egyszerűen rosszabb és felkészületlenebb volt. A könnyűsúlyban azonban rajta kívül vannak még kemény harcosok, például az amerikai Tony Ferguson, és valójában McGregor helyett sokkal érdekesebb volna őt küldeni a dagesztáni ellen. A UFC-főnök hivatalosan is ezt a nyilatkozatot adta, és még azt is belengette, hogy esetleg Max Holloway a pehelysúlyból feljebb lép egyet a könnyűsúlyba, úgyhogy esetlegesen még őt is küldheti Habib ellen. Pont azt az embert, akit McGregor 2013 -ban jól elvert. Ez aztán csúnya volna!

Már csak abban reménykedünk, hogy a UFC -nek a pénz előbbre való, és a minden idők legnagyobb profitját hozó (17 millió dolláros helyszíni jegyeladás és kétmillió előfizetés) októberi UFC 229 -et ismétlik majd meg.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼