Hirdetés ▼

Támogatás

Ha szereted a színeket, akkor mindenképpen ez a férfikollekció a neked való

A Drake’s-t 1977-ben alapították a londoni East Enden. Már a kezdetek kezdetén is prémium minőségű sálakat és kendőket készítettek, majd bekerültek a portfólióba a díszzsebkendők és nyakkendők is.

2010 -ben az alapító letette a bizniszt, és az új generáció, Michael Hill és Mark Cho vette át az irányítást. A Drake’s innentől kezdve már nem csak luxuskiegészítőket, hanem klasszikus divatruházatot is gyártott, kiszélesítve ezzel az üzletet és a választékot.

A Drake’s idei kollekcióját a Shetland-szigeteken fotózták. Miért pont itt? hát azért, mert mindegyik darab alapanyaga a Harris tweed. Ennek a híres gyapjúfajtának a szülőhazája a Skóciához tartozó Külső-Hebridák, ennek a szigetcsoportnak az egyik tagja a Shetland-szigetek. A legújabb kollekció az olasz felsőkategóriát képviselik, köztük “vidéki” és “városi” kiegészítőkkel.

Ha a Drake’s öltözék érdekel, akkor nyúlj a zsebedbe, mert egy Harris Tweed gyapjú zakó 1095 £, de még egy kockás, legombolható gallérú gyapjúing sem áll meg 155 £. A minőséget meg kell fizetni és kész. Akinek meg nem tetszik… nyomás a teszkóba, F&F áru után kutatni.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼