Hirdetés ▼

Támogatás

Talán nem bánjuk meg – Hang nélkül 2

Jövő március már nincs messze, ennek ellenére a Hang nélkül 2 -höz még egyetlen trailer sem jött. Vajon érdemes folytatni?

Már nyáron felröppentek az első hírek, hogy zajlik a horrorfolytatás forgatása, és ahogy az első részt, úgy ezt is John Krasinski fogja rendezni. Tavaly nagy sikert ért el a horrordráma, a kritikusok és a közönség is nagyon jól fogadta, olyannyira, hogy a film összbevétele 332 583 447 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 153 832 087 forintot termelt. A hazai mozik összesen 114 651 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Annyit lehet tudni, hogy a sztori természetesen folytatólagos lesz és a legtöbb szereplő ismerős lehet az első részből, valamint arra is biztos infók állnak rendelkezésre, hogy a szörnyek eredetét jobban megismerjük majd.

Ha lemaradtál az első részről, itt egy kis kedvcsináló:

Végre épkézláb előzetest kapott a Hang nélkül, és már alig várjuk az áprilisi premiert

A titokzatos előzetes után most végre egy kicsit tartalmasabb trailert kapott az ígéretes horror, és a sztori is letisztult. Már csak a premier kell a teljes boldogságunkhoz. Az egyik gyerekszínész (sajnos) maximálisan passzol a film szellemiségéhez, ami a csend köré épül. Millicent Simmonds fiatal korának megfelelően nincsenek nagy szerepei, így bizonyára senkinek sem ismerős.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!